• Onder optie

Beneluxlaan 570 1363 BJ Almere

€ 86 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Aan de Beneluxlaan 570 in Almere-Poort wordt circa 316 m² BVO multifunctionele ruimte op de begane grond aangeboden voor de verhuur. De locatie ligt nabij het Cascadepark en is gelegen aan een doorgaande fietsroute/weg. Deze locatie ligt in de wijk Europakwartier. Dit is een ontspannen stedelijke wijk met diverse architectuur stijlen met een knipoog naar de 19e eeuw. Door een vergaande mix van woningen, kantoren, scholen, buurtvoorzieningen en winkels is het Europakwartier een levendige wijk geworden. Almere-Poort is de nieuwe stadsuitbreiding van Almere tussen Amsterdam en Almere-Stad.

Het gehuurde is gelegen tegenover Poort Kliniek, hier zijn onder andere gevestigd: tandartsenpraktijk, voedingsdeskundige, logopedist, podotherapeut en Medi-Mere (huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie, geboortecentrum, diagnotisch onderzoeks centrum en esthetisch kliniek). Verder zijn in de omgeving gevestigd o.a.: Albert Heijn, ROC, Rabobank, Gezondheidscentrum Vizier, Dierenziekenhuis Almere, snackbar, dierenspeciaalzaak, kapperszaak en banketbakkerij, Koffiebar Take A Break, Kapsalon Viable, KinderCentrumAlmere en Zorggiraf.

Door het het ruime bestemmingsplan is deze riante ruimte is zeer geschikt als kantoor, maatschappelijke voorzieningen, ondergeschikte detailhandel, dienstverlening en leisure.

Bereikbaarheid
Via de Europalaan wordt er een directe verbinding aangelegd naar de Hoge Ring/A6. Via de A6 is Amsterdam en de A27 richting Utrecht binnen 15 minuten bereikbaar. In Almere-Poort komt ook een NS Station.

Bestemming
De bestemming van het object is als volgt:
- Functie aanduiding: Gemengd-1
De voor 'Gemengd-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven tot en met categorie A van de Staat van Bedrijfsactiviteiten – Functiemenging (een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, bewerken, installeren repareren en verhandelen van goederen. Onder bedrijf wordt ook verstaan: bezorgservice, webwinkel, afhaalpunt en andere vergelijkbare bedrijven);
- dienstverlening (het bedrijfsmatig verlenen van diensten, waarbij het publiek rechtstreeks al dan niet via een baliefunctie te woord wordt gestaan en geholpen);
- maatschappelijk, met uitzondering van een kinderdagverblijf, ((overheids)voorzieningen inzake welzijn, volksgezondheid, religie, onderwijs, kinderdagverblijf en daarmee gelijk te stellen sectoren);
- ter plaatse van de aanduiding 'kdv' ook een kinderdagverblijf;
onder de voorwaarde dat:
- de parkeerbehoefte die ontstaat als gevolg van de bedrijfsmatige activiteiten op eigen terrein moet worden opgelost conform de parkeernorm;

Bron: – conform bestemmingsplan “Almere Poort West en Pampushout” – in voorbereiding d.d. 26 oktober 2017”.

Vloeroppervlak
Circa 316 m² BVO.

Frontbreedte
Circa 27 meter.

Parkeren
Voldoende gratis parkeerplaatsen aan de openbare weg.

Huurprijs
€ 86,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
€ 1,- per maand inclusief BTW en omvat:
- rioolontstoppingsfonds.

Nutsvoorzieningen
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname / aan- en afsluiting in het gehuurde van (stads)verwarming, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Omzetbelasting
In geval van huur wenst verhuurder te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met de huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurtermijn
2- 5 jaar met uitsluitend een periode van telkens 2 - 5 jaar.

Huurbetaling
Huurbetaling dient te geschieden per maand vooruit, inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs op basis van het jaarprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle huishoudens (2015=100) verhoogd. De huurprijs zal geen daling ondergaan.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in huidige staat aangeboden met de volgende voorzieningen waaronder o.a:
- Meterkast.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken is vastgesteld met eventuele aanvullende bijzondere bepalingen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd te grootte van minimaal 3 maanden huurbetalingsverplichting en servicekosten, vermeerderd met de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Aanvaarding
Het object is in overleg beschikbaar.

Gunning
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 86 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 1 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Toerisme & dagrecreatie en sportinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
316 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beneluxlaan 570

€ 86 /m²/jaar