De Binderij 6 8 1321 EH Almere

€ 1.085 /mnd

Omschrijving

Zelfstandige kantoorunit (ca. 120m2) gelegen op de 2de etage van in het oog springende kantoorvilla op kleinschalig binnenstedelijk bedrijventerrein De Binderij te Almere-Stad

Algemeen
Zelfstandige kantoorunit (ca. 120m2) gelegen op de 2de etage van in een oog springende kantoorvilla op kleinschalig binnenstedelijk bedrijventerrein De Binderij te Almere-Stad. Momenteel is de kantoorunit ingedeeld in twee kantoorruimtes. Door de vrijstaande ligging en grote ramen beschikken de kantoorruimtes over natuurlijk licht en vrij uitzicht. Daarnaast is de kantoorunit voorzien van een eigen keuken, eigen sanitair, nutsvoorzieningen, vloerverwarming en een moderne smart intercom met camera (Doorbird). De kantoorvilla beschikt over 23 parkeerplaatsen op eigen terrein. Huurder van deze kantoorunit heeft de beschikking over vier parkeerplaatsen op het parkeerterrein. In de omgeving is vrij parkeren mogelijk.

Locatie
Het object is perfect gelegen aan het begin van het binnenstedelijk bedrijventerrein De Binderij aan de rand van de Literatuurwijk te Almere-Stad. Op dit bedrijventerrein wordt zowel gewerkt als gewoond.
Deze luxe kantoorvilla is totaal circa 773 m² groot en bestaat uit vier bouwlagen. In dit gebouw zijn meerdere representatieve bedrijven gevestigd op het gebied van ICT, consultancy, hypotheekverstrekking, pedicure, personal-training, fysiotherapie en educatie.
In de directe omgeving zijn voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer NS-station Almere Muziekwijk op ca. 900 meter en busbanen op ca. 500 meter). Via de Hoge Ring (S101) en de Tussenring (S104) is er een goede verbinding naar de A6/A27. Amsterdam en Lelystad liggen op een klein halfuur rijden. Utrecht ligt op 40 minuten rijden.

Vloeroppervlakte
Ca. 120m² VVO kantoor-/praktijkruimte gelegen op de 2de verdieping

Bestemming
De bestemming is kantoor-/bedrijfsruimte.
De gemeentelijke bestemming van het object is als volgt:
- Enkel bestemming: Gemengd- 1 hetgeen diverse gebruiksmogelijkheden geeft
- Functieaanduiding: kantoor.
Bron: – conform bestemmingsplan ontwerp “Literatuurwijk” d.d. 1 december 2016.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Almere, afdeling bestemmingsplannen. Informatie betreffende gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.

Parkeren
Huurder beschikt over vier parkeerplaatsen op het bij het gebouw behorende parkeerterrein (totaal 23 parkeerplaatsen). Laadpunten staan gepland te worden gerealiseerd. In de omgeving is vrij parkeren mogelijk.

Huurprijs
€ 1.085,- per maand exclusief omzetbelasting en exclusief servicekosten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum van het huurcontract, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Werknemers Algemeen (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 100,00 per maand te vermeerderen met BTW op basis van voorschot en nacalculatie en omvat o.a.:
• Waterverbruik inclusief vastrecht;
• Afvaldienst;
• Periodieke glasbewassing;
• Schoonmaak algemene ruimte;
• Onkruidbestrijding van buitenterrein en onderhoud groenvoorziening op het terrein;
• 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

Nutsvoorzieningen
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiten in het gehuurde van stadsverwarming en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan. Het gehuurde heeft één wateraansluiting, hiervoor zullen servicekosten voor in rekening worden gebracht.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat met o.a. de volgende voorzieningen:
• Pantry;
• Vloerbedekking (huidige staat);
• Vloerverwarming;
• Toiletten;
• Verlichting;
• Scheidingswanden;
• Representatieve entree;
• Te openen ramen.

De aansluitingen en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet inbegrepen in de huurprijs en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

Energielabel
Het gebouw is voorzien van een energielabel A+ (geldig tot 26 oktober 2031).

Huurtermijn
3-5 jaar

Opzegtermijn
Afhankelijk van huurtermijn, 6-12 maanden.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten en het btw-bedrag.
Over de waarborgsom wordt geen rente vergoed.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015) inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
Vanaf 1 oktober 2022

Voorbehoud
Onder voorbehoud van gunning door eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.085 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
23 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Binderij 6 8

€ 1.085 /mnd