Unit 3.8 Randstad 22 9, 1316 BN Almere

€ 900 /mnd incl. servicekosten
Onderdeel van gebouw SKETCH HOUSE SKETCH HOUSE foto

Omschrijving

SKETCH HOUSE - EEN VOLLEDIG GERENOVEERDE MODERN KANTOORGEBOUW MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN, VERHUUR VANAF 36 M². Het gebouw voldoet aan de huidige eisen en heeft een extreem goede luchtcirculatie.

Het gebouw bevindt zich op een zichtlocatie en is voorzien van een parkeergarage en een buitenterrein. Door zijn rechthoekige vorm is de toetreding van daglicht optimaal op alle vloeren. Het gebouw beschikt over ruime verdiepingshoogtes en de verdiepingen zijn via twee liften te bereiken.

Onze huurders kunnen ongelimiteerd gebruik maken van de faciliteiten die het gebouw biedt. Bezoekers kunnen rekenen op een gevoel van gastvrijheid die doet denken aan een hotel. Medewerkers mogen genieten van de informele sfeer die uitnodigt om flexibel te werken in de speciaal daarvoor ontworpen ruimtes. Er zijn mogelijkheden om te lunchen met relaties en de week af te sluiten met een gezellige borrel. Daarnaast kunnen verschillende vergaderfaciliteiten worden gebruikt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 900 /mnd incl. servicekosten
Huurtermijn
Vanaf 1 jaar
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
66 m²

Indeling

Gemeubileerd
Nee
Gelegen op
3e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Lift, verwarming, toilet, ontmoetingsruimte, gedeelde keuken (onbemand) en LED verlichting
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, topkoeling, kamerindeling, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, voorzieningen voor gehandicapten, glasvezel, LED verlichting, privé vergaderruimte en gemeubileerd