• Onder bod

Nieuwstraat 33 2406 TN Alphen aan den Rijn

€ 195.000 k.k.

Omschrijving

Alphen aan den Rijn, Nieuwstraat 33

Ruim kantoor-praktijkruimte op begane grond in het centrum van Alphen aan den Rijn

Unieke kans! Het gebeurt namelijk niet vaak dat u een eigen kantoorruimte kan aankopen in Alphen. Voor een ondernemer, stichting, (zorg)instelling, dienstverlener, vereniging, kan dit kantoor-praktijkpand een prima nieuwe huisvesting zijn. Meestal moet u huren maar deze ruimte kunt u dus kopen en met de huidige lage rente is kopen zeker interessant.

Deze multifunctionele ruimte van 96 m² ligt op een goed bereikbare locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn met een centrum/woonbestemming. Een ruimte met veel potentie voor nu en voor de toekomst. Op dit moment is de ruimte bestemd (volgens de splitsingsakte) als kantoor/praktijkruimte. In de toekomst kan het wellicht worden getransformeerd naar woonruimte omdat het geldende bestemmingsplan dit al wel toelaat. De ruimte op begane grond is een onderdeel van een kleine VvE met twee eigenaren. Op dit moment is er geen toestemming van de VvE om de begane grond ruimte te transformeren naar een appartement, maar dat kan in de toekomst wellicht veranderen. Dus met een beetje geduld…

Indeling
U komt binnen in het portaal, welke toegang geeft tot de ruim opgezette hal met aan uw linkerzijde een toilet met wastafel. Via de hal heeft u toegang tot de twee aparte kantoorruimtes aan de linker- en rechterzijde van het pand. De kantoorruimte aan de rechterzijde van het gebouw geeft toegang tot de keuken welke beschikt over een gaskookplaat en wasbak. Vanuit de keuken komt u in de praktische opslagruimte waar zich de heteluchtverwarmingsinstallatie bevindt en waar u via een deur achter de woning uit komt.

Omgeving
Winkels en voorzieningen liggen op loopafstand. Daarnaast bereikt u binnen tien minuten de uitvalswegen N11 naar Utrecht, Leiden, Den Haag en de N207 naar de A4 voor Schiphol en Amsterdam. De afstand naar de bushalte is enkele minuten en binnen 15 minuten loopafstand bent u bij het NS station van Alphen aan den met treinen in de richting van Leiden, Utrecht en Gouda.

Bestemming/huidige gebruik
Bestemming “Centrum/Wonen” en het huidige gebruik is kantoor conform splitsingsakte. Voor meer informatie kunt u terug bij de gemeente Alphen aan den Rijn en kunt u de splitsingsakte bij ons opvragen.

Parkeren
Parkeergelegenheid voor de deur.

Wijze van oplevering/aanvaarding
Oplevering in huidige staat. De ruimte staat inmiddels leeg is desgewenst op korte termijn beschikbaar.

VvE bijdrage
De huidige bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 20,-- en op verzoek kunnen we u de VvE stukken toesturen.

De vraagprijs is € 195.000,-- kosten koper
(notariskosten en 8% overdrachtsbelasting zijn voor rekening van de koper)

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwstraat 33

€ 195.000 k.k.