Databankweg 6 a 3821 AL Amersfoort

€ 2.300 /mnd

Omschrijving

Modern kantoorpand met inpandige opslagruimte beschikbaar aan de Databankweg te Amersfoort. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

Algemeen

Begane grond

Kantoorruimte: circa. 60 m2 BVO

Bedrijfsruimte: circa. 57 m2 BVO

1e verdieping

Kantoorruimte: circa. 117 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Databankweg 6a in Amersfoort aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

Het kantoorpand bestaat uit twee bouwlagen met op de begane grond een moderne kantoorunit, entree, betegelde toiletruimte en doorgang naar de bedrijfsruimte met elektrische overheaddeur van circa. 60 m2. De 1e verdieping is te bereiken middels een vaste trap in de entree en bestaat uit een grote kantoorruimte met vijf werkplekken, spreekkamer en pantry.

Het kantoorpand is voorzien van glasvezelbehang, airconditioning, systeemplafonds met inbouwverlichting, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, CV- ketel (2014), wandradiatoren, pantry met vaatwasser en koelkast, betonvloer deels afgewerkt met tapijt en deels met een gietvloer, garderobe, internet en telefonieaansluitingen, brandpreventiemiddelen, alarminstallatie en serverruimte.

De mogelijkheid bestaat om de kantoorruimte op de 1e verdieping gemeubileerd te huren. Momenteel is de 1e verdieping gemeubileerd met onder andere een ontvangstbalie, meerdere werkplekken en (archief) kasten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn de voor "Bedrijventerrein 4'’ aangewezen gronden bestemd voor kantoren. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein zijn in overleg 3 privé parkeerplaatsen beschikbaar. De kosten voor een privé parkeerplaatsen bedragen € 500,- per jaar excl. BTW.

Eventuele extra parkeergelegenheid is in de directe omgeving voldoende aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein de Hoef in Amersfoort en wordt omringd door meerdere MKB- Bedrijven waaronder de Sligro, Liebherr en de Vereniging Eigen Huis. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de A1 (Amsterdam – Apeldoorn), A28 (Utrecht – Groningen) en de diverse uitvalswegen naar omringende dorpen en steden is het kantoorpand bovendien goed bereikbaar.

Ook middels openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. Op 5 minuten loopafstand zijn meerdere bushaltes en het NS- station Amersfoort Schothorst snel te bereiken.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Betonvloer
- Elektrische overheaddeur
- Krachtstroom
- Alarminstallatie
- Twee toiletgroepen
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen
- Verwarming
- Deels vloerbedekking
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Dubbele beglazing
- Vloerbelasting ca. 1.500 kg/m2
- Vrije hoogte ca. 3 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Garderobe
- Internet- en telefonieaansluiting
- Mechanische ventilatie
- Pantry voorzien van vaatwasser, koelkast en combi-oven
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 2.300,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 100,- per maand excl. BTW.

Betaalperiode: Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Databankweg 6 a in Amersfoort aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.300 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
234 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C 1,23

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 500,- per parkeerplaats per jaar