Bergstraat 18 3811 NH Amersfoort

€ 35.000 /jr
Blikvanger Monumentaal kantoorpand in het centrum van Amersfoort

Omschrijving

Algemeen: Werkcomfort, eigen identiteit, perfecte bereikbaarheid en volop parkeren, u vindt het in deze charmante kantoorvilla in het zakelijke hart van Amersfoort. Het pand is bij uitstek geschikt voor zakelijke dienstverlening, balie-houdende organisaties en medische praktijkhouders. Recent gerenoveerd en dit jaar aangepast aan het energielabel: maak kennis met deze representatieve en veelzijdig inzetbare locatie.

Locatie: De kantoorvilla bevindt zich op loopafstand van het centraal station en de middeleeuwse binnenstad en is razendsnel bereikbaar vanaf de snelweg en de Stadsring. De Bergstraat is ruim honderd jaar geleden aangelegd en kenmerkt zich door authentieke architectuur en een moderne combinatie van particuliere en ‘zakelijke bewoners’. Het resultaat is een levendige en leefbare omgeving.

Bereikbaarheid: Zowel voor openbaar vervoer als de auto is Amersfoort hét knooppunt van midden-Nederland. De Amersfoortse Stadsring en het centraal trein en -busstation bevinden zich op enkele honderden meters afstand. Mede dankzij de exclusief voor autoverkeer aangelegde ‘Kersenbaan’ is het pand direct bereikbaar vanaf de nabijgelegen snelweg A28.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 179 m².

Verdiepingen m²
Begane grond 75
1ste verdieping 59
Zolder 36
Kelder 9
Totaal 179

Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat c.o. 88308, 2-2-2022

Indeling: Het object is als volgt ingedeeld:
De karakteristieke entreehal op de begane grond biedt toegang tot een ruimte die bruikbaar is als werkkamer of ontvangstruimte. Deze sluit direct en via een gang aan op een grote en zonnige werkruimte. De vriendelijke serre leent zich uitstekend voor vergaderen of als private werkruimte. Aansluitend aan de gang zijn de gemoderniseerde pantry en een toilet.

Op de eerste etage vindt u twee ruime en zonnige werkkamers en het tweede toilet. Aan de achterzijde is een klein dakterras. De multifunctionele zolder leent zich goed voor grotere vergaderingen of flexwerkplekken.

Zie verder de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De ruimte zal in huidige staat worden opgeleverd.
• Pantry;
• Projecttapijt;
• Alarminstallatie-infrastructuur;
• Bekabeling;
• Gedeeltelijke zonwering.

Parkeren: Op eigen terrein zijn tot negen parkeerplaatsen beschikbaar. Het huuraanbod gaat uit van vijf toegewezen parkeerplaatsen, maar andere aantallen zijn bespreekbaar. Op de openbare weg is betaald parkeren mogelijk.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 35.000,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Geen servicekosten.
Huurder zal voor eigen rekening en risico contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Oktober 2022.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 35.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
179 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.