Heliumweg 38 3812 RE Amersfoort

€ 92.500 /jr

Omschrijving

Op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Amersfoort? Neem dan eens een kijkje in dit moderne ABOG bedrijfs-/kantoorgebouw op bedrijventerrein Isselt aan de Heliumweg 38. Het kantoorgebouw heeft een totaal een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 600 m². Het onlangs gerenoveerde pand bestaat uit totaal twee bouwlagen en is geschakeld aan het ABOG - FlexOffiz Business Centre, waar gebruik gemaakt kan worden van speciale gemeenschappelijke ruimten als de Community Room (ontmoetingsruimte) en diverse vergaderruimten. ABOG Business Centre biedt kantoren voor iedereen in elk formaat én met flexibele huuropties aan. Een speciaal concept ‘powered by nature’.

Powered by nature:
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Heel het dak is bedekt met zonnepanelen, welgeteld 522 stuks om in de energievoorziening te voorzien. Deze zonne-energie wordt ook gebruikt voor de acht laadpalen die zijn geplaatst. Er wordt geen gebruik gemaakt van gas.

Leuk om te weten:
Op het terrein bevindt zich een insectenhotel, waarbij de natuur een handje geholpen wordt om het ecosysteem op natuurlijke wijze in stand te houden. Op het dak van bedrijfs-/kantoorgebouw staat een bijenkolonie. De 50.000 bijen die zich hier huisvesten worden door een vaste imker verzorgd. Zo twee á drie keer per jaar krijgt ABOG Business Centre hier honing van, welke zij weer doorgeven aan de huurders.

LOCATIE
De Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Het terrein kent goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, en waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up-to-date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

Bedrijventerrein De Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. De Isselt heeft een strategische en aantrekkelijke ligging aan de rivier, grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Het ligt nabij de Amersfoortse binnenstad, het centraal station en het moderne Eemplein.

Ook heeft het een enorme variëteit aan bedrijven: van auto- en motoren showrooms tot allerhande dienstverleners en fabrieken. Een groot deel van het terrein bestaat uit grote bedrijven in de industrie en nijverheid. Dit alles maakt het terrein ontzettend interessant voor vestiging.

Zie volgende link voor een video de Isselt:

BEREIKBAARHEID
Amersfoort ligt op een gunstige locatie centraal in Nederland, op een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein "Isselt" en is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo liggen de snelweg A1 en A28 op ongeveer 10 autominuten rijden. Het centraal station Amersfoort is op 20 minuten loopafstand te bereiken.

Vanaf Centraal Station Amersfoort neemt u bus 1 richting 'Soesterkwartier'. Stap uit bij bushalte Argonweg. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten lopen naar het pand aan de Heliumweg.

PARKEREN
Het object heeft circa 80 parkeerplaatsen op eigen terrein.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt op jaarbasis:
€ 92.500,- per jaar inclusief energie- en servicekosten.

OPPERVLAKTE
circa 600 m² VVO verdeeld over 2 verdiepingen.

OPLEVERINGSNIVEAU EN FACILITEITEN
De kantoorruimte is recent geheel geschilderd en voorzien van nieuwe vloerbedekking. U kunt kiezen tussen een kant-en-klare kantoorruimte of een kantoor zonder meubilair. Daarnaast kunnen wij u in overleg het gehuurde aanpassen naar uw eigen wensen!

In huidige staat inclusief:
- overloop
- diverse kantoorruimte
- kantine/keuken
- spreek-/vergaderkamer
- serverruimte
- toiletgroep;
- pantry;
- systeemplafonds
- wandafwerking;
- bestaande vloerbedekking;
- elektronische beveiliging;
- wifi (afgeschermde netwerkverbinding is mogelijk);
- energie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurperiode in overleg.

AANVAARDING
Per direct (in overleg).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 92.500 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
600 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
80 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heliumweg 38

€ 92.500 /jr