Smallepad 30 3811 MG Amersfoort

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Het gebouw
Het kantoorgebouw Smallepad 30 is gelegen in het stationsgebied van Amersfoort. Het Smallepad loopt parallel aan de spoorlijn naar Amersfoort CS. Het gebouw ligt op 5 á 10 minuten loopafstand van het centraal station van Amersfoort, en de binnenstad van Amersfoort, met uitgebreide voorzieningen zoals winkels en horeca, bevindt zich op 5 minuten loopafstand. In de directe nabijheid zijn diverse gerenommeerde organisaties gevestigd, zoals: KPN, Vesting Finance, Iddink Groep, Friesland Campina, Veilig Verkeer Nederland en Translink.

Het kantoorgebouw uit 2005 is in totaal ca. 9.200 m² groot, verdeeld over 8 bouwlagen van circa 1.000 m² en beschikt over 152 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn gelegen op het naastgelegen parkeerterrein en in de ondergelegen garage. In deze garage zijn tevens laadpalen aanwezig voor het opladen van elektrische auto’s en er is een fietsenstalling. Recentelijk is de begane grond volledig gerenoveerd waarbij het horeca en hospitality concept “Matisse” gerealiseerd is, deze voorziening wordt verzorgd door Vermaat catering. De horeca in de vorm van een koffiebar is geopend op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, tevens is de hostess gedurende deze tijden aanwezig om bezoekers te ontvangen en door te verwijzen. Van 11.30 uur tot 13.30 uur is er een lunch faciliteit voor gebruikers van het gebouw met een wekelijks wisselend menu.

In het gebouw zijn onder andere de volgende gebruikers gevestigd: Thieme Meulenhoff, Het Nationaal Ouderenfonds, LVB, ICS en Circle Partners.

Bereikbaarheid
De A1 (Amsterdam Enschede) en de A28 (Utrecht Zwolle) bevinden zich op circa 5-10 minuten rijafstand. Op loopafstand bevindt zich het NS station Amersfoort CS en het historische centrum van Amersfoort. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is door de ligging nabij het NS station, waar tevens diverse stad en streekvervoerverbindingen worden onderhouden, uitstekend.

Oppervlakte:
Een totaal van ca. 1.487,2 m² is voor verhuur beschikbaar, verdeeld over 3 verdiepingen:
3 e verdieping : 847,2 m² kantoorruimte
4 e verdieping : 640 m² kantoorruimte

De kantoorruimte is beschikbaar in units vanaf ca. 243 m². Bovenstaand metrage is vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Opleveringsniveau
Het gehuurde zal worden opgeleverd in huidige staat . In overleg is een casco oplevering eveneens mogelijk. Daarnaast is het gebouw voorzien van de volgende algemene voorzieningen
• Koffiebar en restaurant op de begane grond
• Bemande receptie
• Laadpalen
• Glasvezel

Huurprijs
3e + 4 e verdieping : € 150 per m² per jaar excl. BTW.

Parkeren
Parkeernorm 1:60
€1.250, per parkeerplaats per jaar , excl. BTW.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Servicekosten
€ 30, per m² per jaar te excl. BTW.

Bijdrage restaurant en receptie.
Verhuurder biedt een restaurant en bemande receptie op de begane grond . De bijdrage voor het gebruik van beide faciliteiten bedraagt € 25 per m² per jaar , excl. BTW.

Beschikbaar
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurperiode
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Energielabel
B

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
1.730 m² (in units vanaf 243 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
9 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,15

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.