Xenonweg 11 H 3812 SZ Amersfoort

€ 1.750 /mnd € 198.500 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Isselt, staat het representatieve bedrijfscomplex Xenonxenter. Dit complex omvat 24 bedrijfsunits. Waarvan de gehele bedrijfsunit nummer 11H te koop of te huur wordt aangeboden (huur met mogelijke optie koop bespreekbaar) De unit is totaal 187 m2 met beneden opslag/productie/vergaderruimte en op de eerste verdieping kantoorruimte verdeeld in vier kamers.

Verkoop / verhuur
De bedrijfsunit wordt aangeboden via een collegiaal kantoor, RE/MAX Gildenhof tel 0307210678 (pandhouder Myriam Vaessen MBA).

Indeling
Op de begane grond bevindt zich een opslag/werkruimte, toilet en bergingskast plus een grote ruimte met pantry aan de achterzijde te gebruiken als vergaderruimte of extra werkruimte. Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zicht drie volledig ingerichte kantoorkamers met 9 plekken, waarvan de grootste aan de voorzijde. Ook hier een kantine met pantry. U beschikt verder over drie bijbehorende parkeerplaatsen voor het pand.

Locatie
Op bedrijventerrein Isselt, heeft een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen plaatsgevonden. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft.

Bereikbaarheid
Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg.

Optie huur
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1750,-- per maand, exclusief BTW, inclusief parkeerplaats.

Servicekosten
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

Parkeren
Er behoren 3 parkeerplaatsen tot het object. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 198.500 kosten koper
Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
187 m² (in units vanaf 12 m²)
Perceel
90 m² (in units vanaf 12 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, kamerindeling, verwarming, pantry, toilet, systeemplafond, kabelgoten en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Xenonweg 11 H

€ 1.750 /mnd € 198.500 k.k.