Wiekenweg 44 R 3815 KL Amersfoort

€ 162.500 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef, aan de lommerrijke weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, is grotendeels het Solid Business Park gerealiseerd. Solide traditioneel gebouwde bedrijfsgebouwen met doordachte architectuur. Het gehele business park heeft een hoog representatie-niveau. Onder andere door een uitgebreid groenplan, reeds aangebracht, uniform signingplan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld plaatsen van uw logo en overige communicatie.
Het Solid Business Park hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VVE wordt onder andere het totale groenplan onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling is de unit geschikt voor een zeer brede doelgroep.
De Wiekenweg 44R is een kopunit die zich bevindt op een zichtlocatie vanaf de Hogeweg. U kijkt uit over de prachtige landerijen van Hoevelaken. Zowel de begane grond als de 1e verdieping is voorzien van ruime raampartijen wat het geheel een lichte en ruime indruk geeft.

LOCATIE
Deze nieuwbouwunit is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago.

Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelings-gebied mogelijk maakte. De feitelijke bouw van het bedrijventerrein is gestart in 2004 en de eerste oplevering was in 2005; Besseling Vervoert. Op dit moment zijn er op het bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef ca. 90 bedrijven gevestigd. In de nabijheid bevinden zich meerdere horecagelegenheden, Foodcourt Amersfoort en op de meest centrale locatie van Nederland Klaverblad Hoevelaken.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
10 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
Het vloeroppervlak is totaal ca. 100 m² b.v.o. waarvan ca. 50 m² op de begane grond en ca. 50 m² op de 1e verdieping.

HUURPRIJS
De koopprijs bedraagt € 162.500,-- k.k.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot op de servicekosten bedraagt € 30,-- per maand, exclusief btw. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:
· bijdrage Vereniging van eigenaren (zeer actieve en betrokken VVE beheerder)
· parkbeheer.
o het gehele park is voorzien van centrale camerabewaking middels dome camera's.
o Overige bouwkundige anti inbraak maatregelen voorhanden.
o Uniforme huisnummering, bellen, buitenverlichting etc.

OPLEVERING
De unit wordt casco opgeleverd.

PARKEREN
Voor de koper is 1 gemeenschappelijke parkeerplaats beschikbaar. Er is in voldoende mate beschikking over algemene parkeerplaatsen op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste koopprijs. Daarom dient de koopprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage.

KADASTER
Amersfoort R 1339 A15
Perceelgrootte: 50 m2.

BOUWJAAR
2020

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 162.500 kosten koper
Aangeboden sinds
7 september 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Perceel
50 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wiekenweg 44 R

€ 162.500 k.k.