Burgemeester Haspelslaan 45 - 65 1181 NB Amstelveen

€ 165 /m²/jaar

Omschrijving

Op zeer centrale locatie direct naast het Handelsplein en op 3 minuten lopen van het "Stadshart" van Amstelveen, wordt een REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE ter grootte vanaf ca. 169 m² v.v.o. met uitstekende gebruiks- en parkeermogelijkheden TE HUUR aangeboden. Deelverhuur of uitbreiding van het metrage is bespreekbaar!

For English description or questions: call Brockhoff Real Estate: 020-5437373

Algemeen:
Het zelfstandige kantoorgebouw bestaat uit een begane grond, met representatieve entree en twee liften in de kern. Het totale metrage van het gebouw bedraagt ca. 3.474 m² v.v.o.. De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de 4e en 5e verdieping en kent diverse mogelijkheden qua indeling en/of specifieke afbouw voor uw organisatie.

Beschikbare oppervlakte:
Verdieping Opp. m² Huurprijs
4e verdieping ca. 576 m² v.v.o. (incl. omslag) € 165,- per m² per jaar excl. BTW
5e verdieping ca. 169 m² v.v.o. (incl. omslag) € 180,- per m² per jaar excl. BTW
In overleg bestaat de mogelijkheid tot DEELVERHUUR of een uitbreiding van het metrage! Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Voorzieningen/installaties:
- gemeenschappelijk entree;
- 2 liften;
- kabelgoten;
- toiletgroep;
- pantry;
- verwarming;
- topkoeling.

Bereikbaarheid:
Het gebouw ligt om de hoek van de dit jaar geopende vestiging van Hudson’s Bay en op ca. 10 minuten rijden van Luchthaven Schiphol.

Komt u met de auto?
Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging naast de Beneluxbaan en nabij de Rijksweg A9 (afslag 5, Amstelveen) en is direct verbonden met de Rijkswegen A2, A4 en A10 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem.

Komt u met het OV?
Bus: goed bereikbaar met buslijn 171, 175, 187 en 354. De bushalte ligt op loopafstand van het gebouw.

Tram: tramlijn 5 (Amstelveen Binnenhof, via Amsterdam-Zuid naar Amsterdam CS), heeft het eindstation Amstelveen Binnenhof.

Trein: via zowel tramlijn 5 als buslijn 55 is Station Amsterdam- Zuid goed bereikbaar.

Afbouw:
Op verzoek van huurder, kan door verhuurder een bijdrage worden geleverd in de specifieke afbouw van de kantoorruimte. Hiertoe zijn reeds diverse indelingsmogelijkheden opgesteld. Informeer naar de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:
Direct naast het object bestaat in overleg de mogelijkheid tot parkeren (niet overdekt) voor € 1000,- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW (o.v.v. beschikbaarheid).
Daarnaast is parkeren mogelijk op de openbare weg of in de nabij gelegen parkeergarage Q-park (overdekt).

Energielabel gebouw:
Verhuurder beschikt over een energieprestatiecertificaat als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen: EPA-certificaat labelklasse B (weinig besparingsmogelijkheden).

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Stadshart” d.d. 26 mei 2009 kent het object ter plaatse de aanduiding: ‘Kantoren’.
Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtname van een termijn van 12 maanden voor einde huurovereenkomst.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering:
Per direct.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Servicekosten:
€ 40,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen. Informeer voor een specificatie van de leveringen en diensten.

Huurbetalingen per:
Betalingen per kwartaal bij vooruitbetaling.

Bijzonderheden:
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

- De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

- Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 155 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
567 m² (in units vanaf 169 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
B 1,12

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 1.000,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.