Hueseplein 5 1185 HH Amstelveen

€ 29.500 /jr

Omschrijving

Op een ZEER GOED ZICHTBARE EN BEREIKBARE LOCATIE, nabij het wijkwinkelcentrum aan de Van Der Hooplaan en het Stadshart bieden wij deze MULTIFUNTIONELE, REPRESENTATIEVE BEDRIJFSRUIMTE van ca. 134,5 m² v.v.o. met brede bestemmingsmogelijkheden TE HUUR aan. Het object beschikt over goede lichtinval dankzij het grotendeels glazen front van 6,7 meter breed.

Het object aan het Hueseplein is uitstekend zichtbaar door de ligging aan de Van Der Hooplaan en vormt de verbinding tussen het drukbezochte wijkwinkelcentrum op de Van Der Hooplaan alsmede het welbekende Stadshart. Naastgelegen ondernemingen zijn onder andere Service Apotheek “Keizer Karelpark Apotheek” en Domino’s Pizza.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt ca. 134,5 m² v.v.o./ 156 m² b.v.o.. De frontbreedte bedraagt ca. 6,7 meter.

Voorzieningen / opleveringsniveau:
Het object wordt in de huidige staat, als casco bedrijfsruimte verhuurd en “om niet” opgeleverd met het bestaande inbouwpakket bestaande uit o.a.:
- (Gedeeltelijk) systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Fraaie etalage ruimte, met veel daglichtinval;
- Eenvoudige pantry en toiletvoorziening;
- C.V.-installatie met radiatoren;
- Lichte laminaatvloer;
- Kamerindeling bestaande uit meerdere behandelkamers;
- Uitgebreide meterkast met eigen meters voor gas, water en elektra.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg.

Bestemming:
Conform het voorheen vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Midden-West”, d.d. 18 februari 2009 was de aanduiding ter plekke Gemengd II en waren onder meer kantoor-, maatschappelijke- en dienstverlenende voorzieningen toegestaan. Detailhandel en horeca in overleg en onderhevig aan toestemming van de gemeente Amstelveen.

Voor de laatste informatie en/of wijzigingen t.o.v. van de bovenstaande informatie, dan wel voor overige invullingen, kunt u informeren naar de
mogelijkheden.

Anderzijds verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening, voor uitgebreidere informatie en/of vragen omtrent de bestemming.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object is gunstig gelegen ten opzichte van Luchthaven Schiphol en Amsterdam met op minder dan 2 minuten de Rijksweg Amsterdam-Haarlem (A9, afslag 5), alsmede het Stadshart Amstelveen.

Komt u met het OV?
Ook met het openbaar vervoer is het winkelcentrum uitstekend bereikbaar en slechts 5 minuten verwijderd van het Stadshart alwaar het centrale busstation van Amstelveen is gelegen.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
Verhuurder beschikt over een energieprestatiecertificaat als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen.

Bouwjaar:
1956.

Huurovereenkomst:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Servicekosten:
In overleg vast te stellen, als zijnde een bijdrage per maand te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Huurbetalingen per:
Betalingen per kwartaal bij vooruitbetaling.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars Amstelveen/Amsterdam: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 29.500 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten

Oppervlakte
134 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op 1000 m tot 1500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hueseplein 5

€ 29.500 /jr