• Verkocht onder voorbehoud

Populierenlaan 133 -135 1185 SH Amstelveen

€ 489.000 k.k.

Omschrijving

Aan de rand van de Amstelveense buurt Keizer Karelpark, wordt deze REPRESENTATIEVE, ZELFSTANDIGE en eenvoudig toegankelijke PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE, op de begane grond met zeer veel daglicht inval TE KOOP aangeboden. De op de hoek gelegen ruimte van ca. 137 m² b.v.o. is zowel via de dubbele entree aan de straatzijde, alsmede door de toegang aan de achterkant van het complex te betreden.

Vanwege de centrale ligging in de woonwijk en de zichtbaarheid vanaf de straat is de ruimte ideaal te benutten als praktijk voor (para-)medici, schoonheids- of beautysalon of als kantoorruimte voor (zakelijke) dienstverleners zoals onder andere makelaars of financieel adviseurs.

Oppervlakte:
De zelfstandige praktijk-/kantoorruimte is geheel gelijkvloers, gelegen op de begane grond en toegankelijk direct vanaf de openbare weg. De ruimte van ca. 137 m² b.v.o. / ca. 119 m² v.v.o. groot heeft bijna geheel rondom direct daglicht door de grote raampartijen. In de huidige indeling beschikt het object over 4 aparte behandelkamers, een oefenzaal, een ontvangstruimte en een keuken.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd. De ruimte is o.a. voorzien van:
- Centrale verwarming middels radiatoren;
- Linoleum vloerbedekking;
- Airconditioning;
- Inbouwkasten;
- Systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Pantry-/opslagruimte;
- Te openen ramen voorzien van isolerende beglazing;
- Interne zonwering;
- Elektrisch bedienbare externe zonwering;
- Enkele toiletruimte met wasbak.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg.

Bouwjaar:
Omstreeks 1963.

Bestemming:
Conform het voorheen vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Midden-West”, d.d. 18 februari 2009 was de aanduiding ter plekke Gemengd II en waren onder meer kantoor-, maatschappelijke- en dienstverlenende voorzieningen toegestaan.
Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object is uitstekend bereikbaar door de nabij gelegen “Beneluxbaan” (Amsterdam Zuidas – Amstelveen - Aalsmeer) en bevindt zich op ca. 1
kilometer van de oprit van de Rijksweg A9 (Haarlem – Amstelveen – Hilversum).

Komt u met het openbaar vervoer?
Halte “Amstelveen Handweg” ligt op ca. 200 meter van het object verwijderd. Hier vandaan verbindt de buslijn 171 u in ca. 5 minuten met Amstelveen Stadshart en in ca. 20 minuten met NS-Station Amsterdam-Zuidoost.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amstelveen, Sectie M, Nummer 3395, Appartementsindex 62 & 63

Bankgarantie/waarborgsom:
Waarborgsom/bankgarantie: 10% van de koopsom, door koper te voldoen uiterlijk 2 weken na ondertekenen koopakte.

BTW:
Niet van toepassing.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Zakelijke lasten:
Onroerend zaakbelasting (2020): € 869,01 per jaar
Rioolrecht (2020): € 203,50 per jaar
Waterschap (2020): € 54,22 per jaar
Bijdrage VvE (2020): € 120,00 per maand

Bijzonderheden:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Het koopcontract wordt gemaakt door de notaris, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Mijdrecht, Abcoude of Aalsmeer. Het koopcontract dat gebruikt wordt is het model Ring Amsterdam. De keuze van het notariskantoor is aan de koper, tenzij anders aangegeven in deze brochure.

Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Levering en aanvaarding vindt plaats op basis van ‘as-is-where-is’.
De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het ‘as-is-where-is’ principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft terzake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geven verkopers geen garantie en aanvaarden geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij terzake juistheid en van het registergoed mededelen, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bij verkoop zullen extra bepalingen/clausules in lijn met voorstaande in de koopakte worden opgenomen, welke op aanvraag beschikbaar zijn.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 489.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
137 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G 2,46

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op 1000 m tot 1500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Populierenlaan 133 -135

€ 489.000 k.k.