Schweitzerlaan 76 1187 JD Amstelveen

€ 156 /m²/jaar

Omschrijving

Op het bedrijvenpark Westwijk kunnen wij u deze representatieve kantoorruimte van ca. 87 m² aanbieden. Het bedrijventerrein Westwijk is een prachtig bedrijventerrein op een zeer gunstige locatie. Vlakbij de Luchthaven Schiphol. De snelwegen A9 en A4 zorgen voor een goede bereikbaarheid. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen pantry en vergaderruimte.

Algemeen:
Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven op dit bedrijventerrein. Groot en klein, met uiteenlopende activiteiten, die zowel nationaal als internationaal opereren. Het park wordt gerund door een bestuur en een professioneel Parkmanagement.

Oppervlakte:
Voor verhuur is momenteel ca. 87 m² kantoorruimte incl. omslag algemene ruimte beschikbaar, gelegen op de eerste verdieping, bestaande uit:
- ca. 79,4 m² kantoorruimte (unit 1.01 en 1.02)
- ca. 7,3 m² algemene ruimte (unit 1.03 t/m unit 1.06)

Voorzieningen/ installaties:
De kantoorruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- gezamenlijke entree op de begane grond;
- eigen pantry met vaatwasser, welke eenvoudig te verbergen is door inbouw in de kastenwand;
- eigen vergaderruimte;
- gedeelde toilet;
- te openen ramen;
- systeemplafond inclusief verlichting;
- verwarming en koeling via airconditioning.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan Amstelveen Zuid-West d.d. 26-03-2015 kent het gebouw de bestemming ‘’Gemengd 3’’. Bestemd voor o.a. kantoren, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen met uitzondering van kinderdagverblijven en onderwijsvoorzieningen.
Voor informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, bloemenveiling Aalsmeer en het centrum van Amstelveen, welke allen in slechts 5 minuten te bereiken zijn. De Legmeerdijk en Beneluxbaan zijn in directe nabijheid gelegen en Amstelveen is centraal ontsloten door de Rijksweg Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4) en Amsterdam-Haarlem (A9). Met openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar via buslijn 357 (Westwijk), 171 (Aalsmeerderweg) en sneltram 51.

Parkeergelegenheid:
Er geldt gratis parkeren op de openbare weg.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 25,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, t.b.v.:
- elektra/verwarming;
- water;
- glasbewassing;
- onderhoud verwarmingsinstallatie.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: A (weinig besparingsmogelijkheden).

Bouwjaar:
2006.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 156 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,87

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 2000 m tot 3000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schweitzerlaan 76

€ 156 /m²/jaar