Amstelzijde 85 A 1184 TZ Amstelveen

€ 110.000 /jr

Omschrijving

Op een prachtige centrale locatie, aan de rand van Amstelveen en om de hoek van de geweldige restaurants en terrassen aan het water van Ouderkerk aan de Amstel, wordt een zeer MODERN, ZELFSTANDIG en duurzaam KANTOORGEBOUW ter grootte van ca. 395 m² VVO met eigen tuin, terras en royaal afgesloten parkeerterrein TE HUUR aangeboden.

Algemeen:
Het kantoorgebouw is met oog voor detail ontworpen en bestaat uit twee, functioneel geschakelde gedeelten en een centrale entree met toegang aan zowel de voor- als achterzijde.
Vanwege de vrijstaande ligging, de hoge plafonds en vele kiep-/kantelramen rondom, is het geheel een zeer prettig en licht gebouw dat enerzijds goed zichtbaar is gelegen langs de doorgaande N522 en anderzijds veel privacy en ruimte kent.

Op directe loopafstand van het object bevinden zich bekende etablissementen zoals Loetje aan de Amstel, Brasserie Paardenburg en Ron Gastrobar Indonesia.

Kortom, een unieke plek voor een onderneming op zoek naar moderne huisvesting met een eigen identiteit, prettige voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid vlak onder de rook van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond
Zelfstandige entree voorzien van natuur stenen vloer aan zowel voor- als achterzijde met goede ontvangstmogelijkheden, royale keuken/kantine met openslaande deuren richting het terras en de tuin, grote kantoor-/vergaderruimte met ruimte voor minimaal 12 werkplekken en eventueel splitsbaar in 2 tot 3 aparte kamers, moderne sanitaire voorzieningen (2x toilet + 1x urinoir) met doorloop naar technische ruimte.

Eerste verdieping
Fraaie, brede trap naar boven, overloop met uitzicht over de polder, grote vergader-/kantoorruimte voorzien van dubbele entree, grote opgesplitste kantoorruimte met vide voor opslag alwaar minimaal 6 werkplekken, hoge plafonds voorzien van balken.

Vliering
Ruime opslagruimte.

Oppervlakte:
Het gehele kantoorgebouw met eigen parkeerterrein, terras en tuin is beschikbaar en omvat overeenkomstig het NEN 2580 meetcertificaat een totaal vloeroppervlakte van ca. 482,12 BVO / ca. 394,61 VVO.

Voorzieningen/ installaties:
Het kantoorgebouw is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- Een representatieve hal/entree met fraai trappenhuis;
- Moderne glazen deuren;
- Gestucte wanden;
- Alarm- en brandmeldinstallatie;
- Te openen draai-/kiepramen voorzien van isolerende beglazing en ventilatieroosters;
- Franse balkons op de gehele verdieping;
- Data-/kabelgoten weggewerkt in de vloer;
- Patchkast;
- Verwarming middels een duurzame warmtepomp met warm terugwin systeem (WTW);
- Passieve vloerkoeling;
- Moderne toiletruimte;
- Eigen terras + tuin gelegen op het zuiden;
- Op afstand bediend toegangshek

Parkeergelegenheid:
Uniek aan het kantoorgebouw is het eigen parkeerterrein direct aan de achterzijde. Hier bevinden zich ca. 24 gereserveerde parkeerplaatsen met de mogelijkheid tot verdere uitbreiding indien gewenst.

Daarnaast kan, bijvoorbeeld bij extra bezoekers, worden geparkeerd op de (betaalde) parkeerterreinen direct naast het kantoorgebouw.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Wester Amstel 2018” d.d. 12-12-2018 kent het object de enkelbestemming ‘Gemengd’.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw kent een uitstekende ligging en snelle bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol en Amsterdam. Op minder dan 5 minuten van het gebouw bevinden zich de rijkswegen Amsterdam-Utrecht (A2) en Amsterdam-Haarlem (A9) alsmede de ringweg Amsterdam (A10). De Amsterdam Arena is op ca. 7 minuten per auto gelegen.

Langs de N522 bevindt zich een bushalte (Ouderkerk aan de Amstel, o.a. bus 300 en 356) van/naar ondermeer Station Bijlmer Arena (7 min.), busstation Amstelveen (7 min.) en Luchthaven Schiphol (22 min.).

Huurtermijn:
5 jaar, waarna de huurovereenkomst wordt voortgezet met een verlengingsperiode van telkens 5 jaar behoudens opzegging van huurder en/of verhuurder.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 5.100,- per jaar, te vermeerderen met BTW en hebben betrekking op:
- onderhoud buitenterrein en toegangsweg;
- onderhoud algemene groenvoorziening buitenterrein (gras, struiken en sloot);
- onderhoud van het elektronische toegangshek en stroomverbruik;
- onderhoud, periodieke controle en keuring van verwarmingsinstallaties (warmtepomp);
- raambewassing buitenzijde.

De servicekosten dienen maandelijks te worden voldaan, zullen jaarlijks worden geïndexeerd naar inflatie en kennen geen nacalculatie.

Huurder draagt op eigen risico en kosten zelf zorg voor eventuele contracten met:
- een schoonmaakbedrijf ten behoeve van het gehuurde;
- het aanleggen en/of wijzigen van ICT- en/of telefoon faciliteiten;
- het afsluiten van eventuele alarmopvolging;
- het onderhoud van het alarm-/brandmeldsysteem en overige installaties.
- water en elektra incl. vastrecht;
- afvalverwerking.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
Het gehuurde beschikt over een EPA-certificaat labelklasse: A +++
EP1: 106,73 kWh (energiebehoefte – schil object)
EP2: 54,46 kWh (primair fossiel energiegebruik)
EP3: 56,1 % (hernieuwbare energie)

Bouwjaar:
2012

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 110.000 per jaar
Servicekosten
€ 5.100 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
394 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 3000 m tot 4000 m, metrohalte op 1500 m tot 2000 m, metroknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op 1500 m tot 2000 m en tramknooppunt op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
24 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amstelzijde 85 A

€ 110.000 /jr