Parlevinker 13 1186 ZA Amstelveen

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Boven het kleinschalige winkelcentrum Waardhuizen wordt op de eerste en tweede verdieping TE HUUR aangeboden een praktische, TURN-KEY KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE, gelegen op de hoek ter grootte van in totaal ca. 150 m² BVO.

Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van ca. 1.400 m² en is gelegen midden in de woonwijk Waardhuizen.

Naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder andere een grote COOP supermarkt, Chinees-Indisch restaurant, dierenspeciaalzaak, kapsalon, speelgoedzaak, groenteboer, cafetaria en dames modezaak. De winkels zijn makkelijk bereikbaar en liggen op loopafstand van elkaar. Direct boven het winkelcentrum bevindt zich een (para)medisch centrum en kantoren en deze zijn d.m.v. zowel lift als trap te bereiken.

Oppervlakte:
Voor verhuur is momenteel onderstaande, zeer ruime unit beschikbaar:
Ca. 150 m², verdeeld over de 1e en 2e verdieping.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat, als casco kantoor/praktijkruimte verhuurd. De aanwezige voorzieningen omvatten o.a.:
- Systeemplafond met TL-verlichtingsarmaturen;
- Airconditioning;
- Vloerbedekking;
- Te openen ramen, voorzien van isolerende beglazing;
- Twee pantry’s, voorzien van keukenapparatuur;
- Plafondventilators;
- Verwarming middels radiatoren;
- Eigen CV-ketel;
- Centraal lift- en trappenhuis, recentelijk geheel gerenoveerd;
- Gescheiden sanitaire voorzieningen, inclusief urinoir in het herentoilet;
- Data-/kabelgoten;
- Mechanische externe zonwering.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Amstelveen Zuid- Oost 2015" is de bestemming "Centrum" en onder meer detailhandel en kantoor toegestaan.

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Oplevering:
De unit is per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Huidige situatie, bezemschoon. Het bestaande inbouwpakket zal “om niet” verhuurd aan huurder.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar en gelegen op ca. 7 minuten lopen van Bushalte Logger vanwaar diverse Stadsbussen richting Amstelveen en Amsterdam genomen kunnen worden.

De vernieuwde Amstelveenlijn (lijn 25) is op ca. 5 minuten lopen te bereiken (halte “Meent”). Hiermee bent u in ca. 15 minuten op NS-Station Amsterdam Zuid.

Parkeergelegenheid:
Rondom het winkelcentrum is de mogelijkheid tot (gratis) parkeren.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar, waarna de huurovereenkomst wordt voortgezet met een verleningsperiode van telkens 5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De indicatieve servicekosten bedragen thans € 50,- per maand excl. BTW ten behoeve van klein onderhoud en administratiekosten. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsbedrijven, alsmede eventuele andere aanwezige installaties in het gehuurde.

Huurbetalingen:
Per maand bij vooruitbetaling.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: A (weinig besparingsmogelijkheden).

Bouwjaar:
Omstreeks 1984.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 1,05

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, metrohalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Parlevinker 13

€ 1.450 /mnd