• Verhuurd onder voorbehoud

Bovenkerkerweg 81 K 1187 XC Amstelveen

€ 25.000 /jr

Omschrijving

In Office Parc “De Kegel”, een modern en zeer multifunctioneel verzamelgebouw, ter grootte van ca. 2.220 m² kantoorruimte in Amstelveen-Zuid aan de Bovenkerkerweg 81, bieden wij een representatieve KANTOORRUIMTE ter grootte van ca. 194 m² te huur aan. In het complex zijn o.a. een congrescentrum, sportclub en evenementenlocatie gevestigd.

Het gebouw is gelegen ter hoogte van Grand Hotel Amstelveen, alwaar momenteel het Nationaal Tennis Centrum voor de KNLTB is gerealiseerd.

Beschikbare kantoorruimte:
Voor de verhuur is momenteel 1 kantoorruimte van ca. 194 m² beschikbaar, gelegen op de 1e etage van het kantoorgebouw. Er is een lift aanwezig in het gebouw.
Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 100 m².

Voorzieningen/ installaties:
De kantoorruimte is met oog voor detail, hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- systeemplafonds met inbouwarmaturen;
- koeling door middel van inbouw airco plafondunits;
- verwarming d.m.v. radiatoren;
- eigen pantry;
- gemeenschappelijke toiletgroepen, alsmede een invalidentoilet op 1e en 2e etage;
- kabelgoten met elektra- en databekabeling;
- draai-/kiepramen met isolerend glas;
- intercom-/video installatie.

Bestemming:
De vigerende bestemming heeft overeenkomstig het bestemmingsplan Amstelveen Zuid-West 2014 ter plaatse de aanduiding: "Enkelbestemming Kantoor".

Voor meer informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen en daarmee direct verbonden met de Rijkswegen A9 en A4 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. U kunt in overleg parkeren op het terrein direct voor de kantoorruimte.
De nieuwe provinciale weg N201 (Haarlem-Hilversum) is in slechts 10 minuten te bereiken en is gelegen nabij de Bloemenveiling Aalsmeer (Royal FloraHolland).

Komt u met de fiets?
De Bovenkerkerweg is gelegen op ca. 30 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centrum door het Amsterdamse Bos, ca. 20 minuten vanaf Amsterdam Zuid en op minder dan 10 minuten vanaf Schiphol en Amstelveen.

Komt u met het openbaar vervoer?
Op minder dan 2 minuten lopen zijn bushaltes gelegen (o.a. halte Nesserlaan: bus 174 en 199 / halte Burg. Wiegelweg: bus 347, 348 en N47), vanwaar u in ca. 20 minuten op Schiphol Plaza bent en in ca. 10 minuten op het busstation Amstelveen.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein direct naast
het pand. Informeer naar de beschikbaarheid.

Huurtermijn:
Uitgangspunt: 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met een inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen €25,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot t.b.v. onder andere:
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht t.b.v. de algemene verlichting en de lift;
- voorschot verwarmingskosten;
- voorschot individueel elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- afvalverwijdering door middel van een algemene container;
- onderhoud en periodieke controle van de verwarmings- en koelinstallatie, de hydrofoorinstallatie, de brandmeldinstallatie, de video- en
intercominstallatie, de brandhaspels en poederblussers en het schoonhouden en ontstoppen van goten en hemelwaterafvoeren;
- onderhoud lift inclusief periodieke keuring;
- vervangen lampen algemene- en gevelverlichting;
- schoonmaken van de algemene ruimten zoals entree, lift, gangen, trappen, toiletgroepen en beglazing van de entree;
- individueel elektraverbruik door huurder wordt door middel van een tussenmeter naar werkelijk verbruik door verhuurder doorberekend aan
huurder. Jaarlijks verstrekt verhuurder een afrekening waarin het voorschot verrekend wordt;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg. Op korte termijn mogelijk.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt.

Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door
huurder overgenomen. De werking, het onderhoud, herstel en vervanging van al deze voorzieningen (niet behorende tot de casco bedrijfs-/kantoorruimte) komen geheel voor rekening en risico van huurder.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: A (zeer weinig besparingsmogelijkheden).

Bouwjaar:
Omstreeks 1977.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
194 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,93

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bovenkerkerweg 81 K

€ 25.000 /jr