• Verkocht onder voorbehoud

Fideliolaan 2 1183 PL Amstelveen

€ 185.000 k.k.

Omschrijving

Gelegen op FRAAIE ZICHTLOCATIE vanaf de Oranjebaan, nabij de op- en afrit van de A9 in de rustige woonwijk Bankras, wordt TE KOOP aangeboden een op de begane grond gelegen PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE ter grootte van ca. 65 m². Gelet op de belendende bebouwing en het bestemmingsplan, zijn er voor het object eventueel interessante mogelijkheden om het object tot woonruimte te transformeren!

Algemeen:
Het object is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Bankrashof en ook het Stadshart met alle voorzieningen is nabij. Het object kent UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID door de ligging aan de N522 en de Rijksweg A9 bevindt zich vlakbij.

Oppervlakte & indeling:
De zelfstandige praktijk-/kantoorruimte heeft een eigen entree, bereikbaar via het centrale trappenhuis op de begane grond. De ruimte, die ca. 65 m² groot is, krijgt daglicht via de grote raampartijen die zich aan weerskanten van het object bevinden. In de huidige indeling beschikt de ruimte over 3 ruime behandelkamers, ieder met voldoende daglicht en ieder met een eigen wasbak. De behandelruimtes zijn ieder apart afsluitbaar, waardoor het delen van de praktijk met anderen geen enkel probleem is. Tot slot is er een centrale wachtruimte, met toegang tot de toiletruimte.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en dient, afhankelijk van het beoogde gebruik in de toekomst, gemoderniseerd te worden. De ruimte is o.a. voorzien van:
- Blokverwarming middels radiatoren;
- Linoleum vloerbedekking;
- Inbouwkasten;
- Close-in boiler;
- Verlichting middels TL-armaturen;
- Pantry-/opslagruimte;
- Te openen ramen voorzien van dubbel glas;
- Interne zonwering;
- Enkele toiletruimte met wasbak;
- Iedere behandelruimte voorzien van eigen wasbak;
- Mechanische ventilatie.

Parkeergelegenheid:
Er is uitgebreide (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg.

Bouwjaar:
Omstreeks 1968.

Energielabel gebouw:
EPA-label volgt, door verkoper aan te leveren.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Noord-Oost” d.d. 11 april 2013 “Enkelbestemming Wonen” met ter plaatse de aanduiding “gemend begane grond” waarmee naast wonen ook kantoor, maatschappelijke voorzieningen en praktijkruimte op de begane grond grondlaag is toegestaan.

Voor actuele informatie, een uitgebreide bestemmingsomschrijving en het nagaan of het object voor koper geschikt is qua bestemming, verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:

Komt u met de auto?
Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de N522 (Amstelveen – Ouderkerk
a/d Amstel – Amsterdam Zuidoost) en bevindt zich minder dan 1 kilometer van de oprit van de Rijksweg A9 (Haarlem – Amstelveen – Hilversum).

Komt u met het openbaar vervoer?
Halte “Amstelveen Bankrashof” is minder dan 300 meter van het object verwijderd. Hier vandaan verbindt Connexxion buslijn 171 u met Aalsmeer en Amsterdam Zuidoost. De dichtstbijzijnde tramhalte is halte “Oranjebaan” op slechts 800 meter lopen verwijderd van het object. Hier vindt u tramlijn 5, waarmee u in circa 10 minuten op de Amsterdamse Zuidas aankomt.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amstelveen, sectie I, nummer 4775 A1.

Bankgarantie/waarborgsom:
Waarborgsom/bankgarantie: 10% van de koopsom, door koper te voldoen uiterlijk 4 weken na ondertekenen koopakte.

BTW:
Niet van toepassing.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Zakelijke lasten (2020):
Onroerend zaakbelasting (eigenaar): € 283,77 per jaar
Onroerend zaakbelasting (gebruiker): € 228,49 per jaar
Rioolrecht: € 203,50 per jaar
Waterschap: zie Waternet.

Servicekosten:
€ 55,- stookkosten bijdrage en € 152,72 periodieke bijdrage V.v.E., prijspeil 2019.

Bijzonderheden:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Graag ontvangen wij biedingen met de eventueel daaraan verbonden voorwaarden schriftelijk, waarna beoordeling en een beslissing vanuit verkoper zal plaatsvinden. Verkoper behoudt zich het recht voor de procedure tussentijds te wijzigen en zal in dat geval bekende partijen op de hoogte stellen.

Het koopcontract wordt gemaakt door de notaris, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Mijdrecht, Abcoude of Aalsmeer. Het koopcontract dat gebruikt wordt is het model Ring Amsterdam. De keuze van het notariskantoor is aan de
koper, tenzij anders aangegeven in deze brochure.

Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Levering en aanvaarding vindt plaats op basis van ‘as-is-where-is’.
De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het ‘as-is-where-is’ principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft terzake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geven verkopers geen garantie en aanvaarden geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij terzake juistheid en van het registergoed mededelen, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bij verkoop zullen extra bepalingen/clausules in lijn met voorstaande in de koopakte worden opgenomen, welke op aanvraag beschikbaar zijn.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 185.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fideliolaan 2

€ 185.000 k.k.