Smederij 4 -C 1185 ZR Amstelveen

€ 18.600 /jr

Omschrijving

Op bedrijventerrein LEGMEER in Amstelveen wordt een MULTIFUNCTIONELE, zelfstandige KANTOORRUIMTE ter grootte van ca. 223 m² gelegen op de 1e verdieping TE HUUR aangeboden.

Omgeving:
Het bedrijventerrein “Legmeer” kent een breed spectrum van bedrijven in verschillende disciplines van de allergrootste multinationals, waaronder bijvoorbeeld het hoofdkantoor van Canon tot zelfstandige ondernemers. In de directe omgeving bevinden zich o.a. een hotel, enkele restaurants en cafetaria, een tennispark en een entertainment- & evenementencentrum.

Oppervlakte:
Het kantoor is gelegen op de 2e verdieping en kent een oppervlakte van ca. 223 m² (ca. 14,30 x 15,60).

Voorzieningen/ installaties:
De beschikbare kantoorruimte wordt casco verhuurd, is netjes afgewerkt en onder meer voorzien van:
- Zelfstandige entree op de 1e verdieping;
- Ontvangst-/ receptieruimte;
- 3 grote, afgesloten kantoorruimtes geschikt voor in totaal ca. 14 werkplekken;
- Grote, afgesloten archiefruimte;
- Pantry;
- Sanitair;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Te openen ramen, voorzien van dubbel glas;
- Kabelinternet.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Zuid-West 2014”, d.d. 26 maart 2015 beschikt de locatie over de enkelbestemming “Gemengd 4”. Voor actuele informatie, een uitgebreide bestemmingsomschrijving en het nagaan of het object voor huurder geschikt is qua bestemming, verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam Schiphol Airport en Bloemenveiling Aalsmeer en is onder meer ontsloten door de Rijksweg Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4), Amsterdam-Haarlem (A9) en de ringweg Amsterdam (A10).

Komt u met het Openbaar Vervoer?
De bushalte “Zagerij” is circa op 5 minuten lopen gelegen van het object. Vanuit hier bent u met GVB-buslijn 55 in ca. 20 minuten op NS-station Amsterdam Zuid, gelegen op de Zuidas. Vanuit hier heeft u uitstekende verbindingsmogelijkheden naar het centrum van
Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Parkeergelegenheid:
Er is 1 parkeerplaats beschikbaar op het eigen terrein van het gehuurde, gelegen voor de hoofdingang. Tevens is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving op de openbare weg.

Huurtermijn:
In overleg, kortere termijnen bespreekbaar.

Opzegtermijn:
In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing. De kosten voor telecommunicatie/internet, schoonmaak van de eigen ruimte etc. komen voor rekening en risico van Huurder.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder
aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt. Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door huurder overgenomen.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 18.600 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
223 m² (in units vanaf 45 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Smederij 4 -C

€ 18.600 /jr