Populierenlaan 129 1185 SH Amstelveen

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Gelegen op een SCHITTERENDE locatie met VRIJ UITZICHT over de vijver, midden in het rustieke Keizer Karelpark en nabij het Stadshart van Amstelveen, de snelweg A9 en Schiphol, wordt een representatief en ZELFSTANDIGE kantoorruimte ter grootte van ca. 78 m² TE HUUR aangeboden.

Het representatieve kantoorgebouw kent bij het aanrijden een fraaie, zelfstandige uitstraling en is voorzien van een uitstekend inbouwpakket en energielabel waarmee het voor de gebruiker voorzien is van alle gemakken.
Met de centrale ligging, op loopafstand van het Amsterdamse Bos en De Poel, de hoogwaardige horeca terrassen van het Oude Dorp waaronder restaurant "Aan de Poel", wijn-spijsbar "The Winekitchen" en gezellige winkels zoals kledingzaken, kappers, museum Jan van der Togt en diverse andere winkeliers en dienstverleners, is het object zeer aantrekkelijk om kantoor te houden.

Oppervlakte:
Ca. 78 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond met eigen entree.

Voorzieningen/ installaties:
De kantoorruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- een zelfstandige, representatieve entree en ontvangsthal met spreek-/ werkkamers;
- fraaie, gestucte scheidingswanden;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen (automatisch) en inbouwspots;
- nette vloerafwerking, deels natuursteen;
- zeer 'lichte' kantoorruimte;
- geïsoleerde beglazing met te openen ramen;
- airconditioning en separate verwarming;
- server- en archiefruimte;
- alarmsysteem;
- fraaie, dubbele toiletruimte;
- nette keuken/pantry voorzien van magnetron en vaatwasser.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Midden-West” d.d. 18-02-2009 kent het object de enkelbestemming ‘Kantoor’.

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen en daarmee direct verbonden met de Rijkswegen A9 en A4 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. U kunt parkeren op 2 plaatsen achter het kantoorgebouw of op openbaar terrein. De nieuwe provinciale weg N201 (Haarlem-Hilversum) is in slechts 10 minuten te bereiken en het kantoorgebouw is gelegen nabij de Bloemenveiling Aalsmeer (Royal FloraHolland).

Komt u met de fiets?
De Populierenlaan is gelegen op ca. 30 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centrum door het Amsterdamse Bos, ca. 20 minuten vanaf Amsterdam Zuid en op minder dan 10 minuten vanaf Schiphol.

Komt u met het openbaar vervoer?
Op minder dan 2 minuten lopen zijn bushaltes gelegen (o.a. halte Bovenkerkerweg: bus 357, 358 en N57 / halte Maalderij: bus 171 / halte Handweg: bus 171), vanwaar u in ca. 20 minuten op Schiphol Plaza bent en in ca. 10 minuten op het busstation Amstelveen.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw kent goede parkeerfaciliteiten, u kunt parkeren op 2 plaatsen achter het kantoorgebouw of op openbaar terrein (thans gratis en niet vergunning plichtig).

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 30,- per m² te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot, t.b.v.:
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht het kantoor;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud, periodieke controle en keuring van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie;
- idem van gebouwbewakings- en brandmeldinstallatie;
- schoonmaakkosten buitenzijde kozijnen, beglazing, daken en goten;
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- onderhoud van de belinstallatie, keuken (apparatuur), en gemeenschappelijke buitenverlichting;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Huurder draagt op eigen risico en kosten zelf zorg voor eventuele contracten ten behoeve van o.a.:
- telefoon- en internetaansluiting;
- schoonmaak van het gehuurde.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
Het gehuurde beschikt over een EPA-certificaat labelklasse: C

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
78 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,30

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Populierenlaan 129

€ 1.500 /mnd