Bovenkerkerweg 37 - units 1185 XA Amstelveen

€ 475 /mnd

Omschrijving

Op zoek naar representatieve, kleinschalige en FLEXIBELE KANTOORRUIMTE of een FRAAIE WERKPLEK in een modern en eigentijds gebouw vlakbij Schiphol en op loopafstand van het Amsterdamse Bos?

Gelegen op een uitstekende ZICHTLOCATIE in Amstelveen, strategisch gelegen nabij de snelweg A9, Schiphol en Amstelveen Zuid, worden een representatieve, modern ingerichte KANTOORUNIT op flexibele basis tegen een ondernemersvriendelijke "all-in" huurprijs aangeboden.

Algemeen:
De unit is gelegen in een modern en eigentijds gebouw direct onder de rook van Schiphol en op circa 15 minuten afstand van de Amsterdamse Zuidas. Het object kent uitstekende parkeermogelijkheden op eigen terrein, een hoofdentree en achteringang en is met het huidige inbouwpakket en een duurzaam energielabel van alle gemakken voorzien.

De werkplekken zijn voorzien van internet, kennen een royale daglicht inval en kunnen desgewenst worden voorzien van modern meubilair. Graag informeren wij u over de mogelijkheden geheel afgestemd op uw bedrijfsdoeleinden, budget en wensen.

Beschikbaarheid:
Voor verhuur zijn momenteel onderstaande kantoorunits beschikbaar:
Huisnr Verdieping Unit Oppervlakte m² “All-in” prijs p/m beschikbaar
37 1e verdieping 1.02 ca. 25,3 m² € 475,- per direct
39 - - - - geen beschikbaarheid
41 2e verdieping 7 ca. 72,5 m² € 1.085,- per 1-9-22

De oppervlakten zijn incl. een aandeel in de algemene ruimte.

Omgeving:
Met de centrale ligging, op loopafstand van het Amsterdamse Bos en de hoogwaardige horecaterrassen van het Oude Dorp waaronder restaurant "Aan de Poel", wijn-spijsbar "The WineKitchen at Sea" en gezellige winkels zoals kledingzaken, kappers, museum Jan van der Togt en diverse andere winkeliers en dienstverleners, is het object zeer aantrekkelijk om kantoor te houden.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto? Het object is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen en daarmee direct verbonden met de Rijkswegen A9 en A4 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. U kunt in overleg parkeren op het terrein direct voor de kantoorruimte. De nieuwe provinciale weg N201 (Haarlem-Hilversum) is in slechts 10 minuten te bereiken en is gelegen nabij de Bloemenveiling Aalsmeer (Royal FloraHolland).

Komt u met de fiets? De Bovenkerkerweg is gelegen op ca. 30 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centrum door het Amsterdamse Bos, ca. 20 minuten vanaf Amsterdam Zuid en op minder dan 10 minuten vanaf Schiphol en Amstelveen.

Komt u met het openbaar vervoer? Op minder dan 2 minuten lopen zijn bushaltes gelegen (o.a. halte Bovenkerkerweg: bus 165, 357, 358 en N57 / halte Maalderij: bus 171 / halte Handweg: bus 165, 171), vanwaar u in ca. 20 minuten op Schiphol Plaza bent en in ca. 10 minuten op het busstation Amstelveen.

Installaties/voorzieningen:
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
- een gemeenschappelijke, representatieve entree met toegang tot het trappenhuis;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- nette vloerafwerking, laminaat en steen;
- zonwering;
- geïsoleerde beglazing met te openen ramen;
- airconditioning en separate verwarming;
- diverse kasten;
- gezamenlijke separate toiletgroepen;
- gezamenlijke pantry voorzien van o.a. koelkast, magnetron en vaatwasser.

In overleg kan de ruimte worden voorzien van meubilair, wat om niet gebruikt kan worden.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw kent uitstekende parkeerfaciliteiten, direct aan de voor- en achterzijde van het gebouw. In overleg worden afspraken gemaakt over beschikbaarheid.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: A (weinig besparingsmogelijkheden).

Bestemming:
De vigerende bestemming heeft overeenkomstig het bestemmingsplan Amstelveen Zuid-West 2014 ter plaatse de aanduiding: "Gemengd 2" en is derhalve geschikt voor onder meer: kantoor, cultuur en ontspanning en maatschappelijke voorzieningen.
Voor meer informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Huurtermijn:
De scherpe prijzen, uitstekende oplevering en representatieve uitstraling gaan uit van een minimale huurtermijn van 1 jaar met flexibele verlenging- en opzeggingsmogelijkheden.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een nader te bepalen termijn voor einde huurovereenkomst.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Servicekosten:
Deze kosten zijn in de "all-in" huurprijs inbegrepen (uitgaande van normaal kantoorgebruik) en betreffen:
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht het kantoor;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud, periodieke controle en keuring van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie;
- idem van gebouwbewakingsinstallatie;
- idem terrein incl. parkeerplaatsen, beplanting, bestrating;
- schoonmaakkosten buitenzijde kozijnen en beglazing;
- schoonmaakkosten trappenhuis;
- huur papiercontainer en restafvalcontainer ten behoeve van huisvuil;
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- internetaansluiting middels gedeeld netwerk;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Huurder draagt op eigen risico en kosten zelf zorg voor eventuele contracten ten behoeve van o.a.:
- telefoon en/of uitgebreide internetaansluiting;
- schoonmaak van de eigen kantoorruimte.

Huurbetalingen:
Per maand bij vooruitbetaling.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 475 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
25 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,82

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bovenkerkerweg 37 - units

€ 475 /mnd