Voornsehoek 17 A 1181 CK Amstelveen

€ 1.980 /mnd

Omschrijving

Aan de rand van de Amstelveense buurt Randwijck, wordt deze ZELFSTANDIGE en goed toegankelijke PRAKTIJK-/ KANTOORRUIMTE met maatschappelijke bestemming ter grootte van ca. 51 m² met eigen buitenruimte TE HUUR aangeboden.

Algemeen
Vanwege de centrale ligging in de woonwijk en de vrije ligging met voldoende parkeergelegenheid, is het object uitermate geschikt voor gebruik als (kleinschalige) praktijk voor bijvoorbeeld (para-) medici en/of een aanverwante maatschappelijke invulling.

Oppervlakte en indeling:
Het object is via de entree aan de tuinzijde te betreden en is geheel gelijkvloers. De praktijk-/kantoorruimte is gelegen op een eigen perceel van ca. 130 m² waarbij op de oprit plaats is voor minimaal één auto en tevens een fijne zonnige buitenruimte/tuin is gecreëerd v.v. een afscheiding en de nodige privacy. Het object heeft rondom daglicht door de vele raampartijen en een grote schuifpui.

In de huidige indeling beschikt het pand over een entree met kleine hal en toilet, 3 in grootte variërende behandelkamers en een wachtruimte. In 1 van de behandelruimtes bevindt zich een uitgebreide keuken en een andere behandelkamer beschikt over een douche met wastafel. Andere indelingen zijn in overleg te realiseren.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd. De ruimte is o.a. voorzien van:
- centrale verwarming middels radiatoren;
- keuken voorzien van kookplaat, koelkast afzuigkap en vaatwasser;
- (deels) verlaagd plafond voorzien van inbouwspots;
- sanitaire voorziening waaronder een douche, wastafel en apart toilet met
fonteintje;
- C.V. ketel met radiatoren;
- schuifpui;
- (deels) te openen ramen voorzien van isolerende beglazing.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Noord-West 2020” d.d. 23-09-2020
kent het object de enkelbestemming ‘Maatschappelijk’ en zijn uitsluitend maatschappelijke voorzieningen toegestaan, waaronder “educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele en levensbeschouwelijke voorzieningen, voorzieningen ten behoeve van sport en sportieve
recreatie en voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening, alsook een kinderdagverblijf en ondergeschikte detailhandel en horeca ten dienste van deze voorzieningen”.

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling
Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend per auto bereikbaar door de nabij gelegen “Beneluxbaan”
(Amsterdam Zuidas – Amstelveen - Aalsmeer) en bevindt zich op ca. 3 km van de oprit van
de rijksweg A10 (Zuidas) en op ca. 3 km van de oprit van de Rijksweg A9 (Haarlem
Amstelveen – Hilversum).

Tevens is het pand gemakkelijk via OV bereikbaar. Halte “Kronenburg” ligt op
ca. 5 minuten lopen van het object. Hier vandaan verbinden tramlijn 5 en 25 u in ca. 7
minuten met de Zuidas / Station Amsterdam Zuid en in ca. 6 minuten met het
“Stadshart” van Amstelveen.

Parkeergelegenheid:
Er is ruimte voor 1 tot 2 auto’s op eigen terrein, tevens is er voldoende betaalde parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg.

Huurtermijn:
In overleg met als uitgangspunt 2 jaar.

Opzegtermijn:
Wederzijds, in overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van
3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten en financiële verrekening met nutsleveranciers, alsmede de werking en het onderhoud van de technische installaties waaronder de C.V.-ketel.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt. Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door huurder overgenomen.

Energielabel gebouw:
Het gehuurde beschikt over een EPA-certificaat labelklasse: G
EP1: 457,09 kWh (energiebehoefte – schil object)
EP2: 702,87 kWh (primair fossiel energiegebruik)
EP3: 0,0 % (hernieuwbare energie)

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen
met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.980 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
51 m²
Perceel
130 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voornsehoek 17 A

€ 1.980 /mnd