Joan Muyskenweg 40 - 148 1114 AN Amsterdam-Duivendrecht

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

AMSTERDAM is HOT onder ondernemers en voor de prijsbewuste ondernemer biedt “Ankestyn” uitkomst. Dit kantoorverzamelgebouw is gelegen op het AMSTEL BUSINESS PARK aan de Joan Muyskenweg 40-148 in Amsterdam. Het gebouw is recentelijk volledig gerenoveerd, waardoor het voldoet aan de hedendaagse maatstaven voor kwalitatief hoogwaardige en moderne kantoorruimte.

Het kantoorgebouw is gelegen op een zeer dynamische locatie, nabij Macro en De Ven. Het is uitstekend bereikbaar. Uitvalswegen A2, A9 en A10 zijn binnen enkele autominuten te bereiken en ook met het openbaar vervoer ben je er snel. Het NS-Station Amsterdam-Duivendrecht bevindt zich op slechts 3 km afstand en het metrostation ligt zelfs op loopafstand. Daarbij ligt Amstel Business Park op fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam en vormt het een schakel tussen het gebied Amsterdam Arena/Amstel III en de binnenstad van Amsterdam.

TE HUUR
“Ankestyn” is een populaire locatie onder prijsbewuste (internationale) ondernemers. Units variëren in afmeting tussen ca. 170 en 1.335 m2 vvo, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Vraag gerust naar de huurspecificaties. Het gebouw en de units bezichtigen is ook mogelijk.

HUURPRIJS
Vanaf € 150,00 per m² per jaar te vermeerderen met service- en elektrakosten en BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

OPLEVERINGSDATUM
In nader overleg.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het gebouw “Ankestyn” is gelegen op het Amstel Business Park (nabij de Makro). Via ring A10 Zuid (afslag Duivendrecht) is “Ankestyn” zeer goed te bereiken. Met het openbaar vervoer is “Ankestyn” tevens goed te bereiken. Het NS-Station Amsterdam Duivendrecht bevindt zich namelijk op ca. 3 km afstand en het metrostation ligt op loopafstand.

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand en het plannen van een bezichtiging verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
4.051 m² (in units vanaf 125 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Industriegebied Amstel, Amsterdam-Duivendrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Joan Muyskenweg 40 - 148

€ 150 /m²/jaar