Spaklerweg 53 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

€ 160 /m²/jaar

Omschrijving

De Spaklerweg 53 is een gebouw met veel potentie in een gebied met veel ambitie gezien de snelle ontwikkeling die het doormaakt. Het gebouw beschikt in totaal over ca. 5.801 m² v.v.o. verdeeld over de kelder, begane grond en 5 bovengelegen verdiepingen. Per februari 2022 komt ca. 2.667 m² v.v.o. beschikbaar op de 1ste, 2de en 3de verdieping van het gebouw. Het gebouw beschikt over een parkeerterrein met ruime parkeermogelijkheden en een overdekte fietsenstalling.

De beschikbare kantoorvloeren variëren van 876 tot 915 m² v.v.o. en hebben allen een rechthoekige vorm. De centrale kern is voorzien van twee liften en bevindt zich in het midden van de kantoorverdieping. Beide kanten van de verdiepingen zijn voorzien van een (nood)trappenhuis. Op elke verdieping is de hal voorzien van sanitaire groepen. De kantoor-verdiepingen hebben grote ramen rondom het gebouw voor een perfecte lichtinval en uitzicht over het omliggende gebied. De rechthoekige vorm biedt flexibiliteit aan de inbouw van de kantoorvloeren. De huidige kantoorverdiepingen zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting. Ramen kunnen open, een prettige bijkomstigheid. De eerste verdieping beschikt over een keuken en de andere verdiepingen een pantry.

De kantoorverdiepingen kunnen op verzoek van huurder in de nabije toekomst worden gerenoveerd, meer informatie hierover volgt. Het gebouw beschikt over energielabel B.

Locatie
Het Amstel Business Park Zuid (ABPZ) ligt te midden van Amsterdam, Duivendrecht en Amsterdam Zuidoost. De voortdurende druk op de Amsterdamse kantoren- en woningmarkt heeft er onder andere toe geleid dat het centrumgebied van Amsterdam en het Amstel Business Park steeds verder naar elkaar toe zijn gegroeid. Het bedrijventerrein wordt door de vele plannen van de Gemeente Amsterdam in de aankomende jaren onderdeel van de stad Amsterdam, onder de naam: Werkstad Overamstel. De Gemeente Amsterdam heeft de ambitie uitgesproken het gebied te transformeren van klassiek bedrijventerrein naar gemengd en multifunctioneel stedelijk gebied.

Het gebied wordt aan de stadzijde gekoppeld door o.a. de herontwikkeling van het ‘Bajes Kwartier’ en toevoeging van ‘HAUT’. De verbinding met Amsterdam Zuidoost wordt gemaakt door projecten als Amstel III, De Nieuwe Kern en SPOT. Op deze manier ontstaat er een gebied dat niet alleen overdag maar ook ‘s avonds en in het weekend levendig is.

In de omgeving bevinden zich diverse hotels (QO Hotel, Postillion Hotel en Leonardo Royal Hotel) voor het gebruik van de faciliteiten die zij aanbieden. Denk aan overnachtingen, vergaderzalen, ontbijt, lunch en diner. Aanvullend zijn leuke plekken als t’Huis aan de Amstel (7 minuten), Café Vrijdag (9 minuten) en Dauphine (10 minuten) zeer goed bereikbaar.

Bereikbaarheid
De Spaklerweg 53 is uitstekend te bereiken per auto via de A10 (afslag S11, Amsterdam-Overamstel), maar ook per openbaar vervoer en fiets. Ook Metrostation Van Der Madeweg en Overamstel zijn nabij gelegen en bieden een goede connectie met o.a. Duivendrecht (NS-Station). Metro station Van Der Madeweg is op 5 minuten loopafstand gelegen en metro station Overamstel op 10 minuten loopafstand gelegen. Hiervandaan zijn vele verbindingen naar treinstations zoals Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Amsterdam Schiphol, Utrecht en Den Haag.

Openbaar vervoer:
Amstelstation – 7 minuten.
Museumplein – 20 minuten.
Leidseplein – 20 minuten.
Centraal station – 23 minuten.

Auto:
Amsterdam centrum – 10 minuten.
Schiphol – 14 minuten.
Utrecht – 40 minuten.
Den Haag – 49 minuten.

Fiets:
Amstelstation – 7 minuten.
Museumplein – 20 minuten.
Leidseplein – 20 minuten.
Centraal station – 23 minuten.

Beschikbare vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is momenteel circa 2.667 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld als volgt:

1ste verdieping 915 m² v.v.o.
2de verdieping 876 m² v.v.o.
3de verdieping 876 m² v.v.o.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op het privé terrein van het kantoorgebouw. De parkeerplaats biedt 98 plaatsen waarvan er ca. 48 beschikbaar zijn voor de verhuur. De parkeernorm is 1:55.

Huurprijs
Kantoorruimte turn-key:
€ 160,- per m² v.v.o. per jaar.

Kantoorruimte gerenoveerd:
Nader te bepalen.

Parkeerplaatsen:
€ 1,500 per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 42,50 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.
Exclusief receptiekosten ( 10,- per m² v.v.o.).

Opleveringsniveau
De kantoorverdiepingen worden opgeleverd in 'as-is' staat maar kunnen worden gerenoveerd na overleg. Het opleverniveau is na renovatie als volgt:

- Ruime open kantoor vloeren;
- Vernieuwde vloerafwerking;
- Huidige vergaderruimten met glazen scheidingswanden (niet allen behouden, maar de strategisch goed gelegen ruimten wel);
- Gesausde wanden (RAL 9010);
- Hoge en industriële plafonds (gewit);
- Panty per kantoorverdieping;
- Keuken op de 1ste verdieping.

Faciliteiten
Het gebouw is voorzien van speedgates en een bemande receptie op de begane grond. Daarnaast is er ruimte voor informeel overleg en om te lunchen. De begane grond biedt aan de linker zijde van de receptie de mogelijkheid om gekoelde dranken, fruit of een snack te kopen. Het parkeerterrein is voorzien van een slagboom en elektrische laadpalen (momenteel van NSM) op het parkeerterrein. Het bijplaatsen van elektrische laadpalen is mogelijk. De invulling hiervan is nader te bepalen.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

Huuringangsdatum
Per direct.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 160 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 42 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
2.667 m² (in units vanaf 876 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op 1000 m tot 1500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
48 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Omgeving

Industriegebied Amstel, Amsterdam-Duivendrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.