Van der Madeweg 20 1114 AM Amsterdam-Duivendrecht

€ 250 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit kleinschalige vrijstaande kantoorgebouw is gelegen op het Amstel Business Park, zeer gunstig ten opzichte van diverse belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer en op fietsafstand van de stad.

Op korte termijn zal met de renovatie van het object worden aangevangen waarbij het gebouw zowel in– als uitwendig volledig zal worden aangepakt en waarbij een modern en licht kantoorgebouw zal ontstaan met een robuuste industriële uitstraling door onder andere de zichtbare betonstructuren en gebruikmaking van veel glas en staal. Na renovatie zal het gebouw naar verwachting een energielabel A hebben.

De kleinschaligheid van het gebouw kan met recht uniek genoemd worden. Niet vaak komt in Amsterdam een dergelijk kleinschalig en volledig zelfstandig kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar. Het biedt een ambitieuze onderneming de mogelijkheid voor “single tenant” gebruik, waarbij de eigen identiteit en uitstraling uitstekend tot zijn recht komen, maar ook deelverhuur per halve verdieping behoort tot de mogelijkheden.

Het Amstel Business Park is “The Place To Be” voor bedrijven die zich willen onderscheiden. Het gebied barst van de succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken, zoals media & entertainment, fashion & design, IT & multimedia, mobiliteit & logistiek en food & hospitality.

BEREIKBAARHEID
Het object is eenvoudig te bereiken met de auto. Het ligt nabij de ringweg A10 en de snelweg A2. Vanaf hier zijn er snelle verbindingen naar o.a. Schiphol, Amsterdam Zuid- Oost, Utrecht en het Gooi. Tevens is het centrum van Amsterdam in een kwartier te bereiken.

Het metrostation Van der Madeweg ligt op steenworp afstand van het object. Hier vertrekt elke vijf minuten een metro richting Station Amsterdam Centraal en Station Bijlmer- Arena, waar u binnen tien minuten bent. Het NS treinstation Duivendrecht ligt op loopafstand (10 minuten) en maakt verbinding mogelijk met alle vormen van openbaar vervoer in alle richtingen.

BESCHIKBAARHEID
Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 805 m² verdeeld over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 100 m².

PARKEREN
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen gelegen. De huurprijs bedraagt € 1.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

HUURPRIJS & SERVICEKOSTEN
De huurprijs bedraagt € 250,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.
De servicekosten: pro memorie.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte wordt volledig gerenoveerd opgeleverd voorzien van onder andere:

- Vloerafwerking (centrale ruimten PVC, vloerafwerking kantoorruimten in overleg);
- Nieuwe moderne toilet– en pantryvoorzieningen per verdieping / unit;
- Wit gesausde wanden;
- Ventilatie– en koelsysteem;
- Betonlook plafond;
- Bel-intercom;
- LED verlichting

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

AANVAARDING
Naar verwachting per 3e/4e kwartaal 2023.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum met een minimum van
3 % per jaar.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-9-2023

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
805 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 1.500,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Omgeving

Industriegebied Amstel, Amsterdam-Duivendrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.