Mindspace - Herengracht

Herengracht 168, Amsterdam
vanaf € 3.500 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 5
  • Kantoorruimte 42 m² tot 300 m²
  • Privé unit 5 tot 30 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 jaar

Omschrijving

Mindspace Herengracht is gelegen in een authentiek UNESCO Werelderfgoed grachtenpand. Laat je verrassen door drie stijlkamers rechtstreeks uit de Gouden Eeuw met originele freco's en prachtige details. Even ontspannen kan in de royale achtertuin. Maar de echte blikvangers zijn de monumentale hal en wenteltrap, vol standbeelden en ornamenten. Op deze locatie is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden je eigen kantoor te huren.
De kantoren zijn prachtig gemeubileerd, met unieke voorwerpen en vintage-meubilair. Dankzij het snelle internet bent u altijd verbonden, het gebouw is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk en u kunt telefoongesprekken voeren in geluidsdichte cabines.
Er zijn meer dan genoeg vergaderruimtes beschikbaar en er is een ruimte voor evenementen die zeer flexibel is en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder congressen, cursussen en netwerkbijeenkomsten. Als u het centrum gebruikt als postadres, heeft uw bedrijf een prestigieus en centraal anders zonder groots te hoeven investeren. De voorwaarden zijn flexibel en de tarieven aantrekkelijk. Bovendien is de prijs ook nog eens all in, zodat u aan het eind van de maand niet wordt geconfronteerd met verborgen kosten."
De omgeving heeft van alles te bieden en er zijn heel veel opties voor uw lunchpauze. U kunt kiezen uit verschillende cafés, restaurants en bars. Als u haast hebt, zijn er bovendien fastfood-opties. In het gebied zijn meerdere hotels te vinden, wat handig is als u bezoekers hebt. Amsterdam Centraal is maar 15 minuten lopen. Hiervandaan kunt u naar andere delen van de stad.
Wil je meer weten over alle mogelijkheden binnen dit gebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 3.500 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 42 m²

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Energie

Energielabel
F 1,10

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Mindspace - Herengracht

Herengracht 168, Amsterdam