Bosboom Toussaintstraat 35 H 1054 AN Amsterdam

€ 2.150 /mnd

Omschrijving

Omschrijving:
Twee bijzonder representatieve en grondig gerenoveerde kantoorruimte beschikbaar in units van (circa) 67 m² (€ 2.150,00/maand) en/of 72 m² (€ 2.300,00/maand ), dan wel in gebruik als één kantoorruimte van (circa) 140 m² (€ 4.250,00/maand).
Het betreft hier kantoorruimte op de begane grond, welke beide een eigen ingang en eigen faciliteiten (toiletten, sanitair, centrale verwarming alsmede een berging in de tuin) hebben.
Bij gebruik als één zullen, in overleg met huurder, verschillende aanpassingen op een dergelijke manier gedaan worden dat zij niet dubbel uitgevoerd worden. Verder zijn er, in overleg, verschillende niveaus van afwerking mogelijk.

Bestemming:
Volgens het thans vigerende bestemmingsplan luidt de bestemming: administratieve dienstverlening.
In het nieuwe bestemmingsplan, welke naar verwachting binnenkort wordt vastgesteld (verwachte vaststelling november 2019, hopelijk inwerkingtreding medio januari 2020), is de bestemming voor de begane grond ruimer, namelijk:
a. detailhandel, niet zijnde een supermarkt, inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain;
b. consumentverzorgende dienstverlening in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain;
c. publieksgerichte zakelijke dienstverlening in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain;
d. kantoor in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain;
e. maatschappelijke voorzieningen in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain, met uitzondering van geluidsgevoelige maatschappelijke voorzieningen;
f. geluidsgevoelige maatschappelijke voorzieningen uitsluitend waar deze ten tijde van de inwerkingtreding van het bestemmingsplan rechtmatig zijn gerealiseerd;
g. bedrijf in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain;

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorpand is gelegen in postcodegebied 1054, Amsterdam Oud West. Het Leidseplein en Vondelpark met de heerlijke Kitchen & Bar Vondelpark3, het Museumplein het haar vele musea en het Leidseplein bevinden zich in de nabije omgeving. De omgeving kenmerkt zich door de kwaliteit van de vele voorzieningen in winkels, restaurants en hotels op loopstand.

Oppervlakte:
Twee kantoorruimten van respectievelijk (circa) 67 m² en 72 m² dan wel een kantoorruimte van (circa) 140 m² met een achtergelegen tuin en zelfstandige berging

Indeling:
Op de eerste etage bevindt zich aan de achterzijde een keuken met douche en toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een spreekkamer voorzien van kozijn met glas en een erker aan de straatkant.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Geen.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.150 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m² (in units vanaf 67 m²)
Perceel
200 m² (in units vanaf 67 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, verwarming, pantry en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m

NVM makelaar

Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-5893010

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bosboom Toussaintstraat 35 H

€ 2.150 /mnd