Sint Agnietenstraat 12 1012 EG Amsterdam

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

HET GEBOUW
Het object ligt in het centrum om de hoek van de Kloveniersburgwal, de Oudezijds Achterburgwal en Hotel The Grand (voormalig Stadhuis). De levendige omgeving met tal van terrassen, restaurants en cafés is beroemd. Ook winkels en cultuur zijn volop aanwezig, met bijvoorbeeld de Kleine Komedie, het Muziektheater en het Compagnietheater op steenworp afstand.

Zelfstandige compleet ingerichte kantoorruimte van ca. 35 m² welke door interieur architect Piet Boon is ingericht. De ruimte kent een buitengewoon hoog afwerkingsniveau. Het betreft de begane grond van een karakteristiek monumentaal pand gelegen in het centrum van Amsterdam. De ruimte is voorzien van hoogwaardige inbouwkasten, inbouwspots en een gietvloer.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Totale oppervlakte van ca. 35 m² kantoorruimte.

AANVANGHUURPRIJS
€ 1.750,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In overleg.

BESTEMMING
De publiekrechtelijk/privaatrechtelijke bestemming is
- Kantoorruimte;
- Detailhandel.

VOORZIENINGEN
De unit is zeer mooi en hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van:
- Gietvloer;
- Inbouwspots;
- Toilet;
- Keuken;
- Inbouwkasten;
- Meubilair (design).

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden. Kortere huurtermijnen in overleg bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Vanaf de ring A10 is het kantoorgebouw via de Wibautstraat, Waterlooplein en Amstel bereikbaar. Ook is het mogelijk om vanaf de ring A10 via de S116, IJ-tunnel, Waterloopplein en Amstel het kantoorgebouw te bereiken.

Parkeren
Aan de openbare weg (bemeterd) of in één van de vele parkeergarages in het Centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld: Parkeergarage Rokin, Parkeergarage Kalverstraat, Parkeergarage The Bank of Parkeergarage Stopera Amsterdam.

Openbaar vervoer
Op loopafstand is metrostation Rokin waar iedere 6 minuten de Noord Zuidlijn vertrekt. Tevens stoppen de tramlijnen; 4, 14 en 24 op het Rokin. Al deze verbindingen gaan rechtstreeks naar Amsterdam Centraal.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sint Agnietenstraat 12

€ 1.750 /mnd