Van Speijkstraat 37 H 1057 GK Amsterdam

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Ruime kantoor- of praktijkruimte gelegen in Amsterdam West, in het populaire stadsdeel De Baarsjes tussen de Admiralengracht en Kostverlorenvaart. In de directe omgeving treft u een ruime keuze aan van horeca en winkels.

De ruimte is gesitueerd op de begane grond en beschikt over een fraaie buitenruimte aan de achterzijde. Een kinderdagverblijf is niet toegestaan op de onderhavige locatie. De ruimte is zowel gecombineerd als separaat te huur. De linkerzijde beschikt over openslaande deuren aan de straatzijde en heeft een open karakter. De rechterzijde is ingedeeld in diverse kantoor- of praktijkruimtes en heeft eveneens een eigen toegangsdeur aan de straatzijde.

Belangrijke pluspunten:
- Zeer geschikt voor een open kantoor- of praktijkruimte gecombineerd met enkele spreekkamers;
- Lichte werkruimte, daglichttoetreding aan voor en achterzijde;
- Ruime buitenruimte.

VLOEROPPERVLAK
Oppervlakte is in totaal ca. 110 m², als volgt verdeeld:
- ca. 79 m² gelegen op de begane grond en ca. 31 m² in de ondergelegen kelder

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan geldt de bestemming 'Gemengd-3'. De ruimte is daarmee onder meer geschikt voor kantoren, consument-, publieksgerichte- en maatschappelijke dienstverlening. Een kinderdagverblijf is niet toegestaan. Het vigerende bestemmingplan kunt u inzien via de website van Ruimtelijke Plannen.

BEREIKBAARHEID
Het object is per eigen vervoer goed bereikbaar. De ringweg A10 afslagen S109, S110, S111 en S112 zijn binnen slechts enkele minuten te bereiken als ook de op- en afrit naar de A2. Op de nabijgelegen tram– en bushaltes vertrekken diverse trams en bussen in de richting van Centraal Station, Amstel Station en Station Zuid (WTC).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd en aansluitingen voor gas, water en elektra.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

SERVICEKOSTEN
Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2015. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.700 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m² (in units vanaf 79 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Speijkstraat 37 H

€ 2.000 /mnd