Danzigerkade 9 1013 AP Amsterdam

€ 250 /m²/jaar

Omschrijving

HET GEBOUW
Dit markante gebouw is ontworpen door Dedato Architecten welke diverse andere objecten hebben ontworpen in het gebied de Houthavens. De gevel van het object bestaat uit glas en beton, tevens beschikt het object over een eigen parkeergarage.

Het object is gelegen in het “Houthavengebied” binnen de ring rondom Amsterdam, op een toplocatie aan het IJ. Het gebied kenmerkt zich door een scala aan creatieve bedrijven enerzijds en industriële / logistieke bedrijven anderzijds. De Houthavens heeft zich afgelopen jaren bewezen als gewilde vestigingsplaats voor creatieve ondernemers, cultuur, evenementen en culinaire belevenissen. Het ruige industriële karakter van de haven, het inspirerende uitzicht over het IJ en de korte afstand naar zowel het Centraal Station, als de Ring A10 maken De Houthavens een gewilde locatie. Diverse grote partijen hebben zich momenteel al in het gebied gevestigd, zoals o.a. Hugo Boss, Diesel, PVH, Barts, Sole Technology, Dedato Architecten, Quicksilver, Vue Bisocopen en Tuvalu Media.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Het betreft circa 540 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.

AANVANGHUURPRIJS
€ 250,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

AANVANGHUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar voor een bedrag van € 2.000,- per plaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
€ 30,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Dit bedrag is op basis van voorschot met nacalculatie.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is kantoor-/bedrijfsruimte, volgens de ARRA code waarbij gedacht kan worden aan gebruik door bijvoorbeeld grafische bedrijven, zoals architecten, (web)designers, ontwerpstudio’s en mode gelieerde bedrijven.

VOORZIENINGEN
Het object zal worden opgeleverd met de navolgende
voorzieningen:
- centrale verwarming (met gesloten watersysteem);
- pantry;
- toiletgroep;
- WKO installatie;
- vloerafwerking;
- diverse verlichtingsarmaturen;
- glasvezel (mogelijkheden);
- diverse glazen scheidingswanden;
- exclusieve buitenruimte;
- lift.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Het object is binnen enkele minuten vanaf het rijkswegennet, via de A10 west, afslag S102 Sloterdijk/Teleport, de Transformatorweg / Spaarndammerdijk S101 en de Archangelweg bereikbaar. Ook de binnenstad wordt via de Spaarndammerdijk / Tasmanstraat en Houtmankade / Nassaukade S100 snel bereikt.

Parkeren
Op de openbare weg (bemeterd), tevens kunnen er parkeerplaatsen worden gehuurd op het eigen terrein of in de directe omgeving. Aan de overzijde van het object wordt een parkeergarage gerealiseerd.

Openbaar vervoer
Bus 48 rijdt van Amsterdam CS naar station Sloterdijk. Uitstappen halte Koivistokade (9 minuten), vanaf deze halte is het nog 1 minuut lopen. In de ochtendspits rijdt ook bus 248 (snelbus) CS- Haparandaweg – Koivistokade.

Tevens rijdt bus 22 van Van Lohuizenlaan (Indische buurt) naar Spaandammerstraat, halte Zaanstraat uitstappen. Vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuut te voet naar het object. Deze bus rijdt elke 7 minuten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2011

Oppervlakten

Oppervlakte
540 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Liften, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Danzigerkade 9

€ 250 /m²/jaar