Pilotenstraat 48 1059 CR Amsterdam

€ 1.100 /mnd

Omschrijving

Representatieve kantoorverdieping beschikbaar op bedrijventerrein de “Schinkel” in Amsterdam – Zuid. De beschikbare kantoorverdieping maakt onderdeel uit van een bedrijfsunit, waarvan een gedeelte van de begane grond momenteel in gebruik is door de eigenaar. De kantoorverdieping heeft echter wel een zelfstandig karakter door haar eigen entree, toilet en pantry.

Het bedrijventerrein de “Schinkel” waar dit object is gevestigd wordt gekenmerkt door een leuke mix van aanwezige bedrijven. Zo zijn er veel creatieve ondernemingen, juridische dienstverleners en een aantal productiebedrijven gevestigd wat zorgt voor een energieke dynamiek.

Daarnaast staat het bedrijventerrein bekent om haar uitstekende bereikbaarheid. Zo zijn het World Fashion Center en het Olympische Stadion te voet bereikbaar én heeft het bedrijventerrein een directe aansluitingen op de Rijksweg A10 en de A4.

Beschikbare oppervlakte:

Kantoorverdieping: circa. 73 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Pilotenstraat 48 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Optioneel: archief – opslagruimte

De mogelijkheid is aanwezig om een gedeelte van de bedrijfsruimte op de begane grond te huren als archief – opslagruimte. De eigenaar is bereid om circa. 16 m2 BVO archief- opslagruimte ter beschikking te stellen aan de gebruiker van de kantoorverdieping. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

De kantoorverdieping beschikt niet over privé parkeerplaatsen, maar in de directe omgeving zijn tal van parkeermogelijkheden.

Bovendien is het object ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand zijn tramlijn 2, halte Hoofddorpplein, met buslijnen 23, 44, 145 en 197 snel te bereiken.

Opleveringsniveau

- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen
- Dubbele beglazing
- Systeemplafond
- Inbouwverlichting
- Stucwerkwanden
- Pantry met koelkast
- Toiletruimte
- Wandradiatoren met CV – installatie
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Marmoleum vloer
- Eigen entree

Huurcondities

Huurprijs: € 1.100,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: G/W/E dient de huurder zelf af te sluiten bij de leverancier. Jaarlijks wordt er een bedrag van € 255,- excl. BTW doorbelast voor het gebruikersdeel van de VvE.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Pilotenstraat 48 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
73 m²
Perceel
10 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pilotenstraat 48

€ 1.100 /mnd