Haparandaweg 67 C3 1013 BD Amsterdam

€ 995 /mnd

Omschrijving

Sfeervolle, unieke bedrijfsruimte op de derde verdieping.

Indeling:
Entree, meterkast, hal, toilet, bergruimte, werkruimte met open keuken met vaatwasmachine en ijskast.

Doelgroep (Bestemming)

Het betreft een bedrijfsruimte bestemd voor creatieve bedrijvigheid.

Voor creatieve ondernemingen en ambachtelijke bedrijven. Zie voor meer informatie over de door het havenbedrijf gedefinieerde doelgroepen, de zogenaamde ARRA lijst.

Ligging
De Amsterdamse Minerva Haven (onderdeel van de houthavens) is een pure "stadshaven", een creatieve oase tussen het bruisende Amsterdamse centrum en het grootschalige havengebied.
Een plaats waar je zowel wordt geïnspireerd door het ruige industriële verleden, als door de stadse dynamiek. Het populaire gebied is volop in ontwikkeling en biedt onderdak aan diverse vooruitstrevende organisaties. Bovendien bevindt de monumentale binnenstad zich letterlijk op fietsafstand.

Bereikbaarheid
'67' is uitstekend bereikbaar.
Met de auto bent u in ca. 8 minuten op de Ring A10 (afslag S101 of S102) en op ca. 15 minuten fietsafstand van het centrum (Centraal Station) en station Sloterdijk.

Bijzonderheden:
* Lift aanwezig.
* Gesloten entree.
* Vloerverwarming.
* Mooie afwerking.
* Energielabel A.

De genoemde huurprijs is exclusief BTW, exclusief electra, exclusief verwarmingskosten en exclusief servicekosten.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te betalen aan de verhuurder ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformtie.

Voorwaarden & Condities
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003. Aangevuld met extra bijzondere bepalingen.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste verhuur. De huurder dient de bedrijfsruimte te gebruiken voor minstens 90 % voor omzet waarover hij BTW moet betalen.

Voorbehouden/voorwaarden
- Goedkeuring verhuurder.
- De verhuurder is pas gebonden aan een huurder nadat zowel de huurder als de verhuurder de huurovereenkomst hebben getekend.
- The Port of Amsterdam moet toestemming geven voor het in gebruik geven aan een huurder, dit is een opschortende voorwaarde, als ze geen toestemming geven komt de overeenkomst tussen huurder en verhuurder te vervallen. De kosten die The Port of Amsterdam voor de toestemming in rekening brengt worden door de huurder en verhuurder ieder voor de helft betaald.

De minimale huurperiode is 2 jaar. Indien een huurder een kortere huurperiode wenst zal de huurprijs hoger zijn dan de genoemde huurprijs.

Deze Aanbiedings tekst/ brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. U dient zelf tevens te rechercheren en te verifiëren met name ten aanzien van uw beoogd gebruik.
Genoemde indeling, tekst en maten en oppervlakte ed. in de aanbieding of in de tekst en op de plattegrond(en) kunnen afwijken van de feitelijke situatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.100 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
62 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haparandaweg 67 C3

€ 995 /mnd