Jan Evertsenstraat 761 1061 XZ Amsterdam

€ 180 /m²/jaar

Omschrijving

Dit object is gelegen aan de Jan Evertsenstraat en betreft een voormalige technische school uit de jaren zestig welke van sloop werd gered in 2003-2004. Het object is in totaal ca. 5.892 m² groot en beschikt over een gedeelde parkeergarage. Het object is compleet gerenoveerd en zeer netjes onderhouden. Het gebouw is getransformeerd tot een bedrijfsverzamelgebouw voor diverse huurders. De beschikbare ruimte is spectaculair te noemen. Het betreft een voormalige gymzaal welke nog in originele staat is en voorzien van een aantal zeer nette en representatieve kantoor en/of vergaderruimtes aan de voorzijde. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een diversiteit aan huurders, zoals onder andere: Studio Act 2 Act; Rudy Uytenhaak Architectenbureau, Minddistrict, Reclame en Adviesbureau A Fact B.V.. Naast het object loopt u via het nieuw aangelegde park naar metrostation Postjesweg. Het object is gelegen in een rustige buurt naast de Japanse School.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen aan de Jan Everstenstraat in Stadsdeel Amsterdam-West en ligt tegenover het OLVG West. De wijk waarin het object ligt heet het Overtoomse Veld. Nabij het object ligt de Sloterplas en het Rembrandtpark. Tevens zijn er aan de Jan Evertsenstraat, richting het centrum, vele cafés en winkels aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Het object is met de auto uitstekend bereikbaar vanaf de Ring A10 en de A5, afslag S105. Middels de A2, A4, A8 en A9, die op zeer korte rijafstand zijn gelegen, is heel Nederland goed bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 13 en buslijn 352 richting Amsterdam Centraal Station – Geuzenveld Buslijnen 15 richting Sloterdijk – Station Zuid buslijn 398 richting Zaandam – Amsterdam Sloten en buslijn 309 richting Purmerend – Amsterdam West liggen op loopafstand. Metrolijn 50 rijdt naar Station Amsterdam Zuid en Station Sloterdijk.

PARKEERGELEGENHEID
Stichting de Key heeft, indien beschikbaar, een aantal parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is ‘Gemengd-3’. Hieronder wordt verstaan: dienstverlening, bedrijven, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Ca. 512,57 m² inclusief toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is onder andere voorzien van:
- Hoge plafonds;
- Huidige kantoorindeling;
- Huidige luchtbehandelingssysteem;
- O.a. nette houten vloer;
- Eigen toiletvoorziening;
- Eigen pantryvoorziening;
- Gemeenschappelijke entree;
- Te openen ramen;
- Centrale verwarming;
- Huidige verlichtingsarmaturen;
- Lift;
- Glasvezel verbinding;
- Toegangscontrole-systeem;
- Alarmsysteem.

HUURINGANGSDATUM
In overleg

HUURPRIJS
€ 180,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsmogelijkheid van 5 (vijf) jaren. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar. Opzegtermijn 12 maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste een bedrag van drie maanden huur inclusief B.T.W. en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 35, - per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

ADMINISTRATIEKOSTEN
Verhuurder brengt éénmalig bedrag van € 250 exclusief BTW in rekening voor administratiekosten.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 180 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
513 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Evertsenstraat 761

€ 180 /m²/jaar