Hoogoorddreef 62 1101 BE Amsterdam

€ 200 /m²/jaar

Omschrijving

Objectinformatie
'Centerpoint II' beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 6.292 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 7 bovengelegen verdiepingen. Op de begane grond is een receptie, een coffeebar en vergaderruimtes.

Momenteel is Amsterdam Zuidoost volledig in ontwikkeling. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd rondom station Bijlmer Arena. Door de combinatie van kantoren - waaronder het toekomstige hoofdkantoor van ING aan de Bijlmerdreef - wonen, winkelen en uitgaan (entertainment) wordt het gebied steeds aantrekkelijker en wordt er veel ontwikkelt.

Locatie
Het kantoorgebouw ‘Centerpoint II’ aan de Hoogoorddreef 62 is gelegen op een herkenbare plek in het centrum van Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw ligt aan een overzichtelijke en goed bereikbare weg welke zeer nabij het metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen.

Het gebied wordt gekenmerkt door het veelzijdige aanbod van kantoren, winkels en uitgaansgelegenheden. Zo vind je in de directe omgeving de Amsterdam ArenA - Johan Cruijf ArenA, Ziggo Dome, Villa ArenA winkelboulevard, Pathé bioscoop, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, Regus, Cisco Systems, Citibank, Graydon, De Bijenkorf, Amex en Adidas.

Daarnaast staan er nieuwe ontwikkelingen op de planning. Op het ArenA Park, het grasveld nabij de Amsterdam ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome komt het Urban Interactive District. Het omvat de ontwikkeling van een district bestaande uit onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horeca, een hotel en ca. 650 woningen. Het zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum.

Ook wordt Amstel III ontwikkelt tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, onderdeel van een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt.

Bereikbaarheid
AutoAmsterdam Zuidoost ligt strategisch en is goed bereikbaar. Met de auto is de locatie bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 - Duivendrecht / Oudekerk a/d Amstel worden genomen. Luchthaven Schiphol ligt op 20 minuten afstand en het centrum van Amsterdam op ongeveer 10 minuten afstand en daarmee snel te bereiken.

Openbaar vervoerHet kantoorgebouw is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA is gelegen op slechts 300 meter afstand van het gebouw. Zowel de metro, trein als verschillende buslijnen stoppen bij het station. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en NS-station Amsterdam Bijlmer via Luchthaven Schiphol.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 200,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 1.750,- per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Beschikbare vloeroppervlakte:

Begane grond 871,50 m² v.v.o.
1ste verdieping 882,25 m² v.v.o.
2de verdieping 907,57 m² v.v.o.
3de verdieping 907,57 m² v.v.o.
4de verdieping 907,57 m² v.v.o.
5de verdieping 907,56 m² v.v.o.
6de verdieping 907,56 m² v.v.o.
7de verdieping installaties
Totaal 6.291,58 m² v.v.o.

Servicekosten
€ 55,00 per m² v.v.o. per jaar inclusief o.a. receptie en coffeebar.

Parkeren
Centerpoint II beschikt over een buitengelegen parkeerterrein bestaande uit in total 126 parkeerplaatsen. Hiervan zijn er 120 gelegen op het buitenterrein en 6 in de parkeergarage.

Naast eigen parkeerplekken biedt de Gemeente Amsterdam ook veel parkeergelegenheid aan door de parkeergarage onder de Amsterdam ArenA - Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam - P1). De parkeergarage ligt direct aan de A2. Het adres is Burgemeenster Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam-Zuidoost. Bij de Gemeente Amsterdam kunnen er via een online formulier parkeerabonnementen worden afgesloten voor de gemeentelijke garages, waaronder de P1 garage - Johan Cruijff Arena. Er zijn parkeerabonnementen te koop voor parkeren tijdens kantoor- en daluren en voor full time parkeren.

Naast de parkeermogelijkheden onder de Amsterdam Arena is de parkeergarage van de bioscoop Pathé Arena ook een goed bereikbare mogelijkheid (P6 -Uitgaansdriehoek).

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat inclusief fit-out.

Huurtermijn
3 jaar, korter en flexibel is bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Beschikbaar per augustus 2021.
(3e + 4e verdieping mogelijk eerder beschikbaar in overleg met zittend huurder).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 55 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
6.292 m² (in units vanaf 396 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
7 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
D 1,45

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
126 parkeerplaatsen (6 overdekt, 120 niet-overdekt)
Parkeerkosten
Vanaf € 1.750,- per parkeerplaats per jaar

NVM makelaar

JLL Amsterdam/Utrecht

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel (+31) 20 540 54 05

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogoorddreef 62

€ 200 /m²/jaar