Lindenhoevestraat 45 1096 DV Amsterdam

€ 265 /m²/jaar

Omschrijving

RUIME EN LICHTE NIEUWBOUW UNIT TER GROOTTE VAN 135 M² IN DE 'KOP WEESPERTREKVAART' NABIJ HET AMSTELKWARTIER, BAJESKWARTIER EN DE OMVAL (AMSTEL STATION).

De unit ligt op het voormalige industrieterrein Overamstel, binnen de Ring A10. Het gebied is momenteel volop in ontwikkeling en verander langzaam maar zeker in een nieuw stuk stad. Ondertussen blijft de historie van het gebied voelbaar door de karakteristieke monumenten van de oude Zuidergasfabriek en ontstaat er steeds meer leven in de omgeving door de nieuwe bewoners.

OBJECT
Het object aan de Lindenhoevestraat 45 is een opvallend gebouw vlakbij het metro station Spaklerweg. De ruimte bevindt zich op de begane grond met een oppervlakte van 135 m² VVO en is onderdeel van het project Kop Weespertrekvaart. Dit project bestaat uit tweee rijen vrijstaande zelfbouwwoningen en er is een kleine haven. De ruimte is uitermate geschikt voor een kantoor, maar ook voor voorzieningen zoals sportscholen of een bakkerij.

HUURPRIJS:
€265,00 per vierkante meter per jaar exclusief servicekosten en BTW.

LOCATIE OBJECT
Het object ligt in het gebied 'Kop Weespertrekvaart' nabij de Omval en het Amstelkwartier. Het gebied verbindt Amsterdam met Amsterdam Zuidoost. Dit gebied is momenteel volop in ontwikkeling en ligt op een uitermate geschikte locatie voor als u snel in het centrum van Amsterdam wilt zijn, maar ook voor als u snel buiten Amsterdam moet zijn. In de buurt zijn verschillende voorzieningen aanwezig. Zoals meerdere restaurants en cafés, bijvoorbeeld George Marina, L'Osteria en 'Huis aan de Amstel. Daarnaast is er nog park Somerlust aan het water en ook zijn er scholen en kinderdagverblijven in de buurt.

OPENBAAR VERVOER
Metrostation Spaklerweg ligt op 1 minuten loopafstand. Vanuit hier is het centrum van Amsterdam op 10 minuten met de metro, Amsterdam Centraal Station is met 11 minuten te bereiken en station Amsterdam Zuid 7 minuten verwijderd met de metro.

EIGEN VERVOER
Binnen 4 autominuten bent u op de A10. Daarnaast worden er twee bruggen over de Weespertrekvaart gerealiseerd; er komt een voetgangersbrug ter hoogte van de Fahrenheltsingel en er is een fietsbrug ter hoogte van de Van Liebigweg. Het centrum en de Zuifas zijn beide op circa 15 minuten fietsen te bereiken.

MODELOVEREENKOMST
ROZ model 2015, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie conform ROZ model ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur en BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal casco plus worden opgeleverd.

BESTEMMING
De bestemming voor de locatie is Wonen-1. Dit houdt in dat de locatie onder andere bestemd is voor: kantoren, bedrijven, dienstverlening en detailhandel.
Voor meer informatie over de bestemming, ga naar ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 265 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lindenhoevestraat 45

€ 265 /m²/jaar