Herengracht 340 -2 1016 CG Amsterdam

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

HERENGRACHT 340 II, 1016 CG AMSTERDAM

OMSCHRIJVING
Representatieve kantoorruimte op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw in een prachtig drie ramen breed herenhuis aan de Herengracht van circa 98 m².

Het gezamenlijk entree bevindt zich in het souterrain. Het pand is onlangs volledig geschilderd, voorzien van nieuw tapijt en nieuwe lampen.

De kantoorruimte wordt vrijwel turnkey opgeleverd met dakterras aan de achterkant. Huurder dient zelf een pantry en vloer te installeren, gemeenschappelijke toiletten aanwezig.
De kantoorruimte is ook te huur met een woonruimte gelegen op de derde verdieping.

BESTEMMING
Kantoorruimte

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen om de hoek van de Dam en op loopafstand van vele restaurants, cafés en gezellige winkelstraten. Het Centraal Station en de Dam zijn op loopafstand. De Jordaan, de 9 Straatjes en andere hotspots liggen op ook loopafstand. Op deze locatie kunt u genieten van de rust maar ook van het bruisende stadsleven.

Het gebouw is met de auto te bereiken via de Rozengracht en de Raadhuisstraat. Openbaar vervoer stopt op loopafstand. Parkeergelegenheid voor de deur (betaald)

OPPERVLAKTE
Ca. 98 m² VVO.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: maximaal 2 jaar, daarna opnieuw bespreekbaar.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Ca. € 400,- per maand

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde – tegen het einde van de eerste huur periode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden– aanpassing van de huur te verlangen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 400 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
98 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herengracht 340 -2

€ 2.500 /mnd