Egelantiersstraat 58 - 60 hs 1015 PP Amsterdam

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

Uitstekend gelegen kantoorruimte in hartje Jordaan en om de hoek van de Prinsengracht. Het object bevindt zich op een van de leukste delen van de Amsterdamse grachtengordel, in de directe nabijheid van onder andere de Dam, de Westertoren, de gezellige Negen Straatjes en de Noordermarkt. Vele voorzieningen als winkels, restaurants en cafés zijn in de nabijheid gelegen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevinden zich aan de Rozengracht de tramhaltes van lijn 2, 5, 12, 17 en 19 en aan de Marnixstraat de tramhaltes van lijn 2, 12, 13, 17 en 19. De tramlijnen geven een directe verbinding met het Centraal Station.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 140 m² v.v.o.

SERVICEKOSTEN
In totaal € 17,- per maand als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, onder meer ten behoeve van:
- Ontstopping leidingen;
- Glasfonds;
- Verwijderen van graffiti.

Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder casco verhuurd.

PARKEREN
Betaald parkeren langs de openbare weg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van kantoor. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 17 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1942

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Egelantiersstraat 58 - 60 hs

€ 2.500 /mnd