Hoogte Kadijk 143 F4 1018 BH Amsterdam

€ 585.000 k.k.

Omschrijving

Met groot genoegen kunnen wij een prachtige zelfstandige kantoorruimte (+/- 101,73 m²) aan het water van de Nieuwe Vaart aanbieden. Deze kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping van het gebouw Vriesseveem. De ruimte bestaat uit een grote lichte ruimte en is voorzien van een eigen toilet en een fraaie pantry. De locatie aan de Hoogte Kadijk is een unieke plek in het centrum van Amsterdam die door de diverse uitvalswegen toch goed bereikbaar is. Tot de kantoorruimte behoort één parkeerplaats in de onder het gebouw gelegen parkeergarage.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. De locatie is met de auto goed bereikbaar vanaf de Ringweg A10 (afslag S113) alsmede via de IJ-tunnel en de Piet Heintunnel. Met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar met tramlijnen 9,10,14 en buslijnen 22,48,357, 359. De bus-en tramlijnen lopen door de Plantage Middenlaan, Oostenburgergracht en de Prins Hendrikkade en geven directe verbindingen met o.a. het Centraal Station.

Vloeroppervlak
circa 101,73 m² kantoorruimte.

Parkeerplaats
1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage

Vraagprijs
€ 585.000,-- op basis van kosten koper.

Bestemming
Gemengd-2

Kadastrale gegevens
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de 2e verdieping, plaatselijk bekend Hoogte Kadijk 143 F10, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sektie O nummer 4660-A-4, uitmakende 104/1776 onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Verkoop en levering
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de (op)levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enige soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, milieukundige, huur of feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Beschikbaarheid
Levering per direct

Voorbehoud
Alle aspecten van de dispositie van de onderhavige locatie zijn onderworpen aan de finale goedkeuring van het bestuur van eigenaresse. Pas als partijen overeenstemming hebben bereikt over de inhoud van een koopovereenkomst en die akte hebben getekend, komt er een overeenkomst tot stand.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 585.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
102 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, liften, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en aan vaarwater

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 overdekte parkeerplaats

Omgeving

Oostelijke Eilanden/Kadijken, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogte Kadijk 143 F4

€ 585.000 k.k.