Krijn Taconiskade 338 1087 HW Amsterdam

€ 185 /m²/jaar

Omschrijving

Het object is gelegen in het gebied ‘Haveneiland Oost’ op Amsterdam IJburg. De omgeving is volop in beweging. Zo zal de volgende stap binnen de aanleg van het eilandenrijk de aanleg van het Centrumeiland zijn. Haveneiland Oost is direct gelegen naast het Centrumeiland. Met de aanleg van dit eiland wordt geanticipeerd op de verwachte groei van het aantal inwoners van Amsterdam en derhalve ook de groei van Amsterdam IJburg.

Het kantoorgebouw is gelegen aan de binnenhaven van IJburg. Door de grotendeels open voorgevel beschikt het pand over veel lichtinval, wat zorgt voor een prettige werkomgeving.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is circa 132 m² kantoorruimte gelegen op de 1ste verdieping beschikbaar. Tevens zijn er 2 (twee) parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage achter het object.

AANVANGHUURPRIJS
Kantoorruimte
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Parkeren
€ 1.500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
P.M.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is kantoorruimte.

VOORZIENINGEN
- Pantry;
- Toiletgroep (gedeeld);
- Verlichting;
- Systeemwanden;
- Zonwering;
- Te openen ramen.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met verlenging van 5 (vijf) jaar, opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Kortere huurperiodes zijn bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Het object is bereikbaar per auto via de ringweg A10, afslag S114 en de IJburglaan. Tevens is IJburg onlangs aangesloten via de oostzijde op de A1 en de A9, derhalve is er een optimale bereikbaarheid per auto vanuit Amsterdam Centrum, Schiphol en overige regio’s.
 
Parkeren
2 parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage achter het object. Kosten daarvoor zijn € 1.500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Openbaar vervoer
Openbaar vervoer wordt via de IJ-tram aangeboden. Deze eigen snelle tramverbinding via tramlijn 26 onderhoudt een zeer frequente verbinding met het centrum van Amsterdam. Via de Panamaknoop bij de Oostelijke Handelskade is het Centraal Station in circa 20 minuten bereikbaar en geeft een uitstekende aansluiting op alle mogelijke openbaar vervoer verbindingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 185 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
132 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Krijn Taconiskade 338

€ 185 /m²/jaar