Plantage Muidergracht 51 - 53 H 1018 TL Amsterdam

€ 3.550 /mnd

Omschrijving

Deze gerenoveerde kantoorruimte is gelegen in de gezellige Plantagebuurt, direct om de hoek bij de Plantage Middenlaan en Kerklaan met haar restaurants, cafés en winkels waaronder De Pizzabakkers, Café Restaurant De Plantage, Bagels & Beans en coffeecompany. Artis, Hortus Botanicus en het Wertheimpark liggen op loopafstand. Het betreft een onderhuur situatie waarbij er gebruikt word gemaakt van een gemeenschappelijke pantry en toilet. Huurder heeft wel zijn eigen toegangsdeur.

De ruimte is vorige jaar met oog voor detail gerenoveerd en heeft een klassiek karakter gekregen. Zo zijn alle raampartijen vervangen en in de originele stijl hersteld. Daarnaast is de ruimte voorzien van een fraaie eikenhouten parketvloer, zijn alle wanden gestuct en gesausd en is de ruimte voorzien van moderne inbouw- en opbouwspots.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Oppervlakte is totaal ca. 131 m² gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is recent door de verhuurder gerenoveerd en is onder meer voorzien van:
- Eikenhouten vloer;
- Gestucte en gesausde wanden en gelakt houtwerk;
- Diverse in- en opbouwspots;
- Toilet;
- Nieuwe (HR) c.v.-installatie met radiatoren;
- Pantry.

BEREIKBAARHEID
De Plantagebuurt heeft een centrale ligging en is zowel per tram als per bus uitstekend bereikbaar. Het Weesperplein, waar de metrohalte is gesitueerd, ligt op enkele honderden meters lopen. Ook met eigen vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Vanaf de A1 en A10 Oost via de Piet Heintunnel, vanaf de A10 Noord via de IJtunnel en vanuit het centrum via de Weesperstraat. Parkeren met de auto is mogelijk langs de openbare weg.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

SERVICEKOSTEN
Verhuurder zal een bedrag per maand in rekening brengen t.b.v. gas, water, elektra en internet. Informeert u naar de bedragen.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een huurtermijn van 1 jaar.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.550 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 320 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
131 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Plantage Muidergracht 51 - 53 H

€ 3.550 /mnd