Lemelerbergweg 37 A/B 1101 AH Amsterdam

€ 270 /m²/jaar

Omschrijving

Wil jij een comfortabele kantoorruimte huren in het prachtige kantoorpand aan de Lemelerbergweg in Amsterdam?. Dit kantoorgebouw aan de Lemelerbergweg biedt momenteel zowel kantoorruimtes als flexwerkplekken in combinatie met opslagruimte v.a. 25m2! Het aanbod varieert van klein tot groot.
Boxx Opslag is een groeiend bedrijf en heeft veel ervaring in het opslaan van goederen. Naast onze kennis hebben wij een ruim aanbod aan extra services zoals, heftruck service, sjouwhulp, ophaalservice en een goedkope bus verhuur. Daarnaast kun je altijd gratis en veilig parkeren op ons eigen terrein!

Kantoorruimte huren

In dit kantoorpand zijn zowel grote als kleine kantoorruimtes beschikbaar. Je huurt de kleinste kantoorkamer met een oppervlakte van 10m2 al voor € 225,- per maand. De grootste kantoorruimte in dit pand heeft een oppervlakte van 64 m2 en kent een maandelijkse huurprijs van €1.440,-. De hiervoor vernoemde prijzen zijn all-in prijzen, geen extra verborgen kosten.

Servicekosten, wifi kosten en parkeerkosten zijn inclusief en je kantoor wordt gemeubileerd verhuurd!

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorruimtes te combineren om zo de benodigde oppervlakte te creëren.

We zijn erg flexibel in het verhuren van kantoorruimtes, in combinatie met opslagruimte. Je kunt tijdens de huurperiode van je kantoorruimte en opslagruimte altijd verhuizen naar een grotere of kleinere ruimte.

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Lemelerbergweg in Amsterdam, heb je van 06.00-23.00 uur toegang tot je werkplek. Dat is wel zo prettig wanneer jouw werktijden de gebruikelijke kantooruren passeren. Jij en jouw bezoekers hebben altijd de beschikking over een parkeerplaats door het ruime aantal parkeerplekken op eigen terrein. Bij het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand krijg je de beschikking over een nette pantry. Goede bewaking door camerabewaking en digitale toegangscontrole. Daarnaast kan er een vergaderruimte ingericht worden. Hierdoor heb je altijd een geschikte ruimte beschikbaar voor een meeting of bijeenkomst.

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorpand bevindt zich op een gewilde locatie vanwege zijn gunstige ligging. Met de auto ben je binnen enkele minuten de A2 of de A9 op. Hierdoor zijn diverse grote steden snel toegankelijk, ook jouw bezoekers weten hun bestemming snel te vinden. Door middel van de buslijn aan de Laarderhoogtweg biedt ook het openbaar vervoer diverse mogelijkheden. De bushalte ligt op loopafstand van jouw werkplek en staat in verbinding met Utrecht Centraal Station.

Oplevering in de huidige staat, waaronder:

Kantoorruimte:

• Wifi-Aansluiting
• Sanitaire voorzieningen
• Verwarmingssysteem
• Kabelgoten voor elektra
• Systeemplafond met ingebouwd verlichtingsarmaturen
• Scheidingswanden
• Te openen ramen
• Camerabewaking
• Digitale toegangscontrole

Huurprijs Kantoorruimte:

10m2 -> € 225,00 per maand
20m2 -> € 450,00 per maand
64m2 -> € 1.440,00 per maand

Huurprijs Opslagruimte:

25- 500m2- € 120,00 per m2, per jaar

500- 1000m2- € 95,00 per m2, per jaar

1000m2- € 75,00 per m2, per jaar

Bovengenoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Huurtermijn

3 maanden, tot verlenging mogelijk. Met 1 maand opzegtermijn.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lemelerbergweg 37 a/b in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 270 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 223 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
64 m² (in units vanaf 10 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lemelerbergweg 37 A/B

€ 270 /m²/jaar