Piet Heinkade 211 1019 HC Amsterdam

€ 285 /m²/jaar

Omschrijving

Moderne kantoor/showroomruimte met industriële uitstraling op de begane grond gelegen aan de Piet Heinkade. Dankzij de grote raampartijen met fraaie hoogte heeft de ruimte een grote attentiewaarde.

De Piet Heinkade is gelegen aan de Zuidelijke IJ-Oevers, te midden van diverse grootschalige ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. In de directe omgeving bevinden zich diverse aantrekkelijke winkel- en horecavoorzieningen waaronder Club Panama, Lloyd Hotel en winkelcentrum Brazilië aan de Oostelijke Handelskade.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De kantoor/showroomruimte is in totaal ca. 359,2 m² b.v.o. / 313,2 m² v.v.o. vastgesteld volgens de NEN2580.
Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 150 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoor/showroomruimte wordt casco verhuurd en onder meer opgeleverd met de navolgende zaken:
- pantry;
- toilet;
- douche;
- airco-units;
- de overige zaken worden ter overname aangeboden.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend door middel van de Piet Heintunnel en de Ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg) is binnen enkele minuten zeer goed bereikbaar. Het kantoorgebouw ligt eveneens op enkele minuten van de IJ-tunnel met zijn eigen verbinding naar de Ringweg A10.

Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken vanwege de nabijheid van het Centraal Station met de bijbehorende tram- en busverbindingen. De tramhaltes Kattenburgerstraat en Rietlandpark liggen eveneens loopafstand. De toekomstige uitbreiding met de Noord/Zuidlijnhalte aan het Centraal Station zal bijdragen aan de bereikbaarheid van het gebied per openbaar vervoer.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een ondergelegen parkeergarage. Bij de ruimte kunnen 3 parkeerplaatsen worden aangeboden.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke Havengebied Noord' geldt de bestemming Gemengd-3 en is de ruimte onder meer te gebruiken ten behoeve van kantoren en dienstverlening (waaronder consumentverzorgende, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

BIJZONDERHEDEN
Het object is eigendom van een toegelaten instelling. De verhuurder hanteert het beleid dat zij 4% van de jaarhuur, met een minimum van € 180,-, in rekening brengt bij de huurder voor de opmaak en verwerking van de huurovereenkomst.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

OPLEVERING
Op korte termijn mogelijk.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. Verhuurder heeft een eigen model-contract. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 285 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
313 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Piet Heinkade 211

€ 285 /m²/jaar