Wim Noordhoekkade 130 1087 LH Amsterdam

€ 2.662 /mnd

Omschrijving

Kantoorruimte op IJburg (Zuid) aan de Wim Noordhoekkade 130. De ruimte is ca. 243 m² en gesitueerd op de begane grond te bereiken via een eigen entree. Tevens kent de locatie een kelder van ca. 61 m2. Door de fraaie raampartijen beschikt de ruimte over veel daglichtinval. In de directe omgeving zijn diverse horeca-zaken en winkels gelegen voor dagelijkse benodigdheden.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op IJburg aan de zijde van Muiden (nabij aansluiting A9-A1 en winkelcentrum Maxis bij Muiden). Op loopafstand bevindt zich het Theo van Gogh park en in de nabijheid van de haven zijn er vele voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafés. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed, op de IJburglaan stopt tram 26 naar het Centraal Station.

VLOEROPPERVLAK
Begane grond: ca. 173 m²
Kelder: ca. 61 m²

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn beperkt en omvatten o.a. de navolgende diensten:
- Glasverzekering;
- CV Service;
- Riool;
- Administratiekosten.

De ruimte is voorzien van eigen aansluitingen voor o.a. elektra en water. Verwarming via stadsverwarming, ook eigen meter. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van internet/telefonie, water en elektra.

OPLEVERING
De ruimte is per 1 juli 2021 beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal er een BTW-compensatie van 5% worden afgesproken.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

PARKEREN
In de omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden (betaald) langs de openbare weg. Doorgaans is een parkeervergunning mogelijk waarbij wij u verwijzen naar de website van de gemeente.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van kantoor. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.662 per maand
Servicekosten
€ 6 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-7-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
243 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wim Noordhoekkade 130

€ 2.662 /mnd