NDSM-straat 202 1033 SB Amsterdam

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

Nieuwbouwontwikkeling ‘Pontkade’ is een project in stadsdistrict NDSM, ontworpen door De Architekten CIE uit Amsterdam. Met zijn voeten aan het IJ vormt dit ruige maar tegelijkertijd sophisticated gebouw straks het onmisbare hart van het gebied. Binnen Pontkade geniet je van inspirerende concepten en een fotowaardig uitzicht over Amsterdam. Buiten op de NDSM-werf is altijd wat te beleven, denk hierbij aan street art, markten, muziek evenementen en moderne kunst.

Pontkade is een samenspel van 5 bijzondere woongebouwen met 108 koop- en 144 huurwoningen, verbonden door een urban binnentuin van ca. 3.000 m². Op de begane grond bevinden zich commerciële units, geschikt voor winkels, ateliers en kantoren. Unit 10 is als bedrijfs- en kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Unit 10 bestaat uit een begane grond met twee boven gelegen verdiepingen.

Unit 10 is een aansprekende kantoorruimte in industriële look, gelegen aan de NDSM-straat 202. Hoge vides met veel glas. Vloeren kunnen ingericht worden als kantoorruimte of vergaderlocatie. De begane grond heeft een niveauverschil waardoor deze vloer een speelse indeling kent.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Unit 10: ca. 533 m² verdeeld over 3 verdiepingen.

AANVANGHUURPRIJS
€ 225,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 2,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

BESTEMMING
Kantoor-/bedrijfsruimte.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

VOORZIENINGEN
De ruimte zal worden opgeleverd in huidige staat, inclusief de navolgende voorzieningen;
- Eigen entree / opgang;
- Gestucte en geschilderde muren;
- Akoestische spray op plafond, uitsluitend op de 1e etage;
- Aansluiting pantry;
- Sanitaire voorziening;
- Voorzien van water- en elektra aansluiting;
- Warmtelevering middels collectieve Stadsverwarming;
- Voorbereiding voor telefoon- en glasvezel aansluiting;
- Basis klimaatinstallatie voor verwarming, ventilatie en koeling (gebaseerd op een niet ingedeelde ruimte).

HUURPRIJSINDEXERING
Onverminderd de mogelijkheden die de wet biedt om een huurprijsaanpassing te realiseren, wordt de huurprijs op de huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, aangepast in overeenstemming met artikel 18.1 van de algemene bepalingen en met inachtneming van artikelen 18.2 tot en met 18.7 van de algemene bepalingen. In afwijking van het bepaalde in artikel 18.1 van de algemene bepalingen geldt dat de huurprijs steeds wordt aangepast op basis van het meest recente indexcijfer in plaats van het basisjaar 2006=100.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden. Kortere huurtermijnen zijn eventueel bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een waarborgsom gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting - afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Via de A10 Ring Noord is de NDSM-werf goed te bereiken. Afslag Amsterdam Tuindorp-Oostzaan brengt je naar de S118 die gevolgt kan worden tot aan de NDSM-werf.

Parkeren
Er kan betaald geparkeerd worden in de openbare ruimte of in de toekomstige nieuw te realiseren bovengrondse parkeergarage op NDSM. Indien deze parkeergarage gerealiseerd zal zijn, kan de Huurder conform de geldende parkeernorm een parkeerabonnement huren. E.e.a. tegen nader te bepalen voorwaarden. De parkeernorm is 1:125.

Openbaar vervoer
Er varen twee gratis pontjes rechtstreeks naar de NDSM-werf die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.
• Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de meest linker veerpont (“NDSM”). Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur (45 en 15). Op vrijdag en zaterdag vaart de pont tot 03.00 u. Vaartijd is ongeveer 15 minuten.
• Vanaf de Pontsteiger vaar je in ongeveer 7 minuten naar de NDSM-werf.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 2 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
533 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

NDSM-straat 202

€ 225 /m²/jaar