Orteliusstraat 17 -S 1057 AR Amsterdam

€ 900 /mnd

Omschrijving

Algemene omschrijving:

In de geheel verbouwde voormalige Augustinus school zijn diverse werk-/broedplaatsen ontwikkeld. Op dit moment is er 1 broedplaats, Orteliusstraat 17-S, beschikbaar en op de derde (top) verdieping van ca 58m2. Deze broedplaatplaats beschikt over een eigen entree, eigen toilet en eigen pantry. In deze broedplaats is de karakteristieke kapconstructie met houten spanten en houten dakbeschot volledig in het zicht gebleven. Door de nieuwe dakkapellen is er veel lichtinval en goed zicht over de omgeving. Tevens is er ook nog een eigen separate berging ter beschikking.

Onderhavige ruimte valt onder de zgn CAWA regeling van de gemeente Amsterdam. Welke bedrijven hier in het bijzonder onder vallen is te vinden op de website van de gemeente Amsterdam. broedplaatsen en deze ruimte dus ook beschikt over een eigen meterkast met watermeter, elektrameter en warmtemeter. Alle ruimten zijn voorzien van kabelgoten met voldoende wandcontactdozen en UTP aansluitpunten.

Parkeren is mogelijk op het afsloten parkeerterrein op de binnenplaats.De kosten per maand voor een parkeerplaats bedraagt € 200,- excl. BTW.

In de nabije omgeving, oa op de begane grond, bevinden zich diverse eetgelegen-heden (Mercatorplein, Jan Evertsenstraat en de Hoofdweg). Om de hoek aan de Postjesweg bevinden zich een AH supermarkt en diverse versspeciaalzaken. Op loopafstand zijn onder meer gelegen restaurant Edel, de Foodhallen en het Rooftop Terrace op 85 meter hoogte met zicht over Amsterdam.

Oppervlakte:
totaal ca. 58 m²

Huurprijs:
€ 900,- per maand excl. BTW

Opleveringsniveau:
In huidige leeg en ontruimde staat.

Bereikbaarheid:
Lijn 7, 13 en 17 stoppen op steenworpafstand. Via de Hoofdweg en/of Jan Evertsenstraat bent u ook zo op de ring A-10 of de andere kant het Centrum van Amsterdam. De bereikbaarheid is uitstekend door een tramhalte meteen om de hoek en een snelle ontsluiting op de A10 via de Hoofdweg voor autoverkeer. Aan de overzijde van de Postjesweg zijn ligplaatsen voor sloepen.

Huurtermijn:
In overleg, kan spoedig.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Leveringen/diensten:
€ 27,50 pm2j op basis van voorschot. Hier zijn oa opgenomen: klein onderhoud, schoonmaak, camerabewaking, 5% administratiekosten. NUTS voorzieningen op eigen naam

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur als borgstelling.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet:
e-mail:

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 900 per maand
Servicekosten
€ 1.595 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
58 m²
Perceel
58 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Orteliusstraat 17 -S

€ 900 /mnd