Keizersgracht 467 1017 DK Amsterdam

€ 1.800 /mnd

Omschrijving

Op een van de meest gewilde gedeelten van de Amsterdamse grachtengordel bieden wij deze prachtige kantoorruimte aan. Dit authentieke monumentale grachtenpand is gelegen aan de Keizersgracht, welke wordt beschouwd als een van de mooiste grachten in de stad. Het object is gelegen tussen de Leidsestraat en Nieuwe Spiegelstraat, met de Utrechtsestraat, Spiegelkwartier, Museumkwartier, de populaire 9 straatjes, Leidseplein, Museumplein en het Vondelpark op loopafstand gelegen. Kortom een perfecte locatie met een zeer gevarieerd winkelaanbod met exclusieve boetieks, gezellige cafés en goede restaurants.

De kantoorruimte van circa 59 m² is gelegen in het achterhuis en betreft een stijlkamer voorzien van hoge plafonds met uitzicht op de gemeenschappelijk tuin.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Circa 59,4 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping (achterhuis) inclusief een aandeel in de algemene ruimten van het gebouw waarvan het gehuurde deel uitmaakt.

AANVANGHUURPRIJS
€ 1.800,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 30,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In overleg.

BESTEMMING
De publiekrechtelijke bestemming is kantoorruimte.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte zal in de huidige staat worden opgeleverd met onderstaande voorzieningen:
- houten vloeren;
- wanden van stucwerk;
- pantry (gemeenschappelijk);
- centrale verwarming;
- toilet;
- gezamenlijke entree op de begane grond.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, één jaar na huuringangsdatum, op basis van het verloop der prijsindexcijfers ("CPI- reeks Alle Huishoudens") zoals vast te stellen door het Centraal Bureau voor de Statistiek (2015=100).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden. Kortere huurperiodes zijn bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor B.T.W.-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% B.T.W.-belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Ringweg A10 goede bereikbaarheid met de auto en verbindt de Keizersgracht met de grote steden in de Randstad, namelijk Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Bovendien ligt Schiphol op slechts 20 minuten rijden.

Parkeren
Op de openbare weg (bemeterd).

Openbaar vervoer
Vanwege de centrale locatie zijn de gebouwen perfect bereikbaar met alle soorten openbaar vervoer beschikbaar in Amsterdam. Tram 13 en 17 zijn in de buurt met een directe verbinding naar Amsterdam Centraal Station. Verder liggen de buslijnen 282, 283, 284 en 288 op loopafstand. Amsterdam Centraal Station ligt op slechts 9 minuten fietsen

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.800 per maand
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
59 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizersgracht 467

€ 1.800 /mnd