Radarweg 29 1043 NX Amsterdam

€ 230 /m²/jaar

Omschrijving

Met haar 24 verdiepingen, 100 meter hoogte en een totale oppervlakte van ca. 42.000 m², vormt de Millennium Tower in Sloterdijk een landmark gebouw in Amsterdam. Het gebouw is rond de eeuwwisseling ontwikkeld als single-tenant kantoorgebouw voor Reed Elsevier, maar is in de afgelopen jaren getransformeerd tot een representatief en modern multi-tenant kantoorgebouw. De entree van het gebouw is recent geheel op een hoogwaardige wijze gemoderniseerd en heeft de beschikking over een bemande receptiebalie, diverse gemeenschappelijke vergaderruimtes en een koffiecorner. Daarnaast heeft het gebouw de beschikking over een eigen fitnessruimte en een nieuw aangelegd buitenterras. Voor de verhuur zijn nog div. verdiepingen beschikbaar in zowel het lagere gedeelte als het hogere gedeelte van het gebouw.

LOCATIE
De Millennium Tower is gesitueerd aan de westzijde van Amsterdam in het deelgebied Teleport/Sloterdijk. Dit gebied transformeert in hoog tempo van een monofunctionele kantoorlocatie tot een gevarieerde en duurzame stadswijk. De komende jaren worden er duizenden nieuwe woningen en diverse horeca- en culturele voorzieningen aan het gebied toegevoegd. Andere voorgenomen voorzieningen zijn onder meer een basisschool, supermarkt en sportfaciliteiten.
Sloterdijk zal in de toekomst het centrumgebied vormen van ontwikkeling ‘Haven Stad’, een nieuwe woonwijk met 40.000 tot 70.000 woningen. Sloterdijk huisvest diverse gerenommeerde (inter)nationale organisaties, waaronder Netflix, Reed Elsevier, UWV, KPN, UPC, de Belastingdienst en Telegraaf Media Groep.

BEREIKBAARHEID
Per OV
De Millennium Tower ligt op circa 5 minuten loopafstand van NS-station Sloterdijk. Dit station heeft een directe verbinding met onder andere Amsterdam Centraal Station, Hoofddorp, Schiphol Airport, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Daarnaast rijden er metro’s in de richting van de NS-stations Centraal, Lelylaan, Zuid, Duivendrecht en Bijlmer Arena.
Per auto
De Millennium Tower is uitstekend bereikbaar via de ringweg A10 West, afslag S102. Tevens is de snelweg A5 in enkele autominuten bereikbaar.
Per fiets
Op circa 10 minuten fietsafstand van de Millennium Tower bevinden zich de Houthavens, de Staatsliedenbuurt en Bos en Lommer. Iets verder weg, maar ook uitstekend per fiets bereikbaar, liggen op ongeveer 20 minuten fietsen het Centraal Station, de Dam en het Vondelpark.

VLOEROPPERVLAKTE
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 42.000 m². Voor de verhuur is momenteel circa 3.362 m² beschikbaar, in units vanaf circa 745 m².
Begane grond - Ca. 745 m²
6e verdieping - Ca. 858 m²
15e verdieping - Ca. 1.759 m²

ENERGIELABEL
A

PARKEREN
Parkeernorm 1:110 m² v.v.o.

De Millennium Tower beschikt over een ondergrondse parkeergarage.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief onder andere:
• huidige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen met bewegingssensoren;
• huidige computervloeren;
• huidige vloerbedekking (waar aanwezig);
• huidige scheidingswanden (waar aanwezig);
• huidige sanitaire groepen (gescheiden, per vleugel);
• huidige mechanische ventilatie middels 4-pijps plafond-inductie-systeem met geïntegreerde verwarming en koeling.

De entree van het gebouw is recent geheel op een hoogwaardige wijze gemoderniseerd en heeft de beschikking over een bemande receptiebalie, diverse gemeenschappelijke vergaderruimtes en een koffiecorner. Daarnaast heeft de Millennium Tower de beschikking over een eigen fitnessruimte en een nieuw aangelegd buitenterras.

HUURPRIJS
Kantoorruimte
Vanaf EUR 230,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaats
EUR 2.100,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
EUR 42,50 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 230 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 42 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
3.362 m² (in units vanaf 745 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
26 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, liften, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
A 1,09

Omgeving

Bedrijventerrein Sloterdijk, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.