Nicolaas Maesstraat 71 B 1071 PR Amsterdam

€ 3.625 /mnd

Omschrijving

Deze representatieve kantoorruimte ligt op de hoek van de Van Baerlestraat en Nicolaas Maesstraat in het bruisende Museumkwartier in Amsterdam Zuid. In de directe omgeving treft u een ruime keuze aan van horeca en winkels. Dankzij de hoekligging beschikt de ruimte over veel lichtinval en is uitermate geschikt om een langere tijd in te verblijven.

De ruimte is gesitueerd op de bel-etage en het souterrain. Wilt u ook wonen op deze fraaie locatie. De bovenwoning van ca. 80 m² is te huur en heeft een directe verbindingsmogelijkheid naar de kantoorruimte. Informeert u naar de mogelijkheden.

Belangrijke pluspunten:
- Fraaie hoekligging, zeer geschikt voor een open kantoorruimte met enkele spreekkamers;
- Lichte werkruimte, daglichttoetreding;
- Goede combinatie tussen het levendige Amsterdam Zuid en de bereikbaarheid.

VLOEROPPERVLAK
Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt 166 m², waarvan ca. 96 m² op de bel-etage en ca. 70 m² in het souterrain.

INDELING
Entree via een met rolluiken af te schermen glazen portiek, nette ontvangstruimte, mogelijk te gebruiken als wachtkamer of receptieruimte. Kantoorkamer aan de zijzijde, grote representatieve kantoorkamer aan de voorzijde met ruim zicht op de Van Baerlestraat. Nette pantry en toilet met modern sanitair.

In het souterrain zijn twee afzonderlijke kantoor-/vergaderruimtes bereikbaar via een ruime hal. Daarnaast bevindt zich hier een toilet en ruime archiefruimte.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan kan de bedrijfsruimte gebruikt worden als kantoorruimte. Het vigerende bestemmingplan kunt u inzien via de website van Ruimtelijke Plannen.

BEREIKBAARHEID
Het object is per eigen vervoer goed bereikbaar. De ringweg A10 afslagen S109, S110, S111 en S112 zijn binnen slechts enkele minuten te bereiken als ook de op- en afrit naar de A2. Op de nabijgelegen tram– en bushaltes vertrekken diverse trams en bussen in de richting van Centraal Station, Amstel Station en Station Zuid (WTC).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd en aansluitingen voor gas, water en elektra.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

SERVICEKOSTEN
Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2015. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.625 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
166 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nicolaas Maesstraat 71 B

€ 3.625 /mnd