Asterweg 20 K1 - 3 1031 HN Amsterdam

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

Op zoek naar een prettige en MULTIFUNCTIONELE kantoor-/ showroomruimte ter grootte van totaal ca. 195 m², een industriële uitstraling, goede opslagmogelijkheden, DAKTERRAS en goede parkeergelegenheid en op ca. 5 min fietsen van A’DAM Toren in een hippe woon-/werkomgeving van Amsterdam Noord?

Algemeen:
De representatieve kantoor-/ showroomruimte, ter grootte van in totaal ca. 195 m², wordt zowel als GEHEEL als in twee ZELFSTANDIGE UNITS vanaf ca. 80 m² te huur aangeboden en zijn gelegen in een modern en eigentijds gebouw met eigen voorzieningen.

Op het terrein is een grote diversiteit aan omliggende bedrijfsactiviteiten te vinden (o.a. IT, creatief, dienstverlenend) welke de locatie een geweldige plek maken om vanuit te werken!

Beschikbaarheid / Huurprijs
Verdieping Unit Oppervlakte Huurprijs Servicekosten
Begane grond K1 ca. 80 m² € 120,- p/m² € 156,- per maand
1e verdieping K3 ca. 115 m² € 155,- p/m² € 309,- per maand

De units zijn te combineren als single-tenant unit, desgewenst ook los te huur.

Beschrijving per unit:
De units zijn toegankelijk via de gemeenschappelijke entree op de begane grond en een grote overheaddeur, alwaar op de begane grond een gedeelde algemene ontvangst-/ vergaderruimte ter beschikking staat!

Unit K1 is gelegen op de begane grond, omvat in totaal ca. 80 m² (incl. omslag entree) en kent de volgende indeling: entree, eigen pantry en toiletvoorziening, open kantoorruimte met ingebouwde kleinere kantoorunit.

Deze kantoor-/ showroomruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- tegelvloer;
- zelfstandig sanitair;
- eigen pantry;
- C.V.-installatie met radiatoren.

Servicekosten bedragen € 156,- per maand excl. BTW, incl. gas-, water en elektraverbruik van de unit. Dit betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, specificatie leveringen en diensten op aanvraag beschikbaar. Internet is voor rekening van huurder.

Unit K3 is gelegen op de 1e verdieping, omvat in totaal ca. 115 m² (incl. omslag entree) en kent de volgende indeling: entree, eigen pantry en toiletvoorziening, grote open kantoorruimte met eigen dakterras van ca. 25 m².

Deze kantoorruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- houten vloeren;
- zelfstandig sanitair;
- eigen pantry;
- C.V.-installatie met radiatoren.

Servicekosten bedragen € 309,- per maand excl. BTW, incl. gas- en elektraverbruik van de unit. Dit betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, specificatie leveringen en diensten op aanvraag beschikbaar. Internet is voor rekening van huurder.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buiksloterham” d.d. 21-12-2016 kent het gebouw de bestemming “gemengd” derhalve bestemd voor o.a. kantoor en bedrijven.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto? Het object is direct verbonden met de Rijkswegen A10 via de S116, S117 en S118. U kunt in parkeren op het terrein direct naast de kantoorruimte. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel eveneens in enkele minuten.

Komt u met de fiets? Vanaf Amsterdam CS is het object is ca. 10 minuten met de pont te bereiken.

Komt u met het openbaar vervoer? Via buslijn 38 (elke 15 min) is het object vanaf Station Noord goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid / extra opslagruimte:
Er is per unit minimaal 1 parkeerplaats op het buitenterrein beschikbaar welke verplicht dient te worden afgenomen tegen een huurprijs van € 500,- excl. BTW per jaar.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het huren van extra parkeerplaatsen en/of opslagruimte in de parkeergarage, e.e.a. op basis van beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar, in overleg flexibele huurtermijnen mogelijk.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Eenmalige opstartkosten:
Huurder dient bij ingang van de huurovereenkomst eenmalig een bedrag van € 115,- excl. BTW te betalen ten behoeve van het aanbrengen/wijzigen van de naamsaanduiding op de postbus en het aanbrengen/wijzigen van het bord bij de bijbehorende parkeerplaats.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Per direct.

Bijzonderheden:
- Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.
- Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 44.800 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
195 m² (in units vanaf 80 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
D 1,40

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m en restaurant op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 parkeerplaatsen (3 overdekt, 3 niet-overdekt)
Parkeerkosten
Vanaf € 500,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Asterweg 20 K1 - 3

€ 140 /m²/jaar