tt. Vasumweg 122 1033 SH Amsterdam

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Op het Cornelis Douwesterrein, grenzend aan de NDSM-Werf, ligt dit representatieve (kantoor)verzamelgebouw. De entreehal is recent gerenoveerd en op de tweede verdieping komt een mooie open verdieping van ca. 505 m² beschikbaar. De ruimte heeft een mooie pantry tussen de kantoorruimten. De locatie is uitstekend geschikt voor creatief producerende bedrijven (o.a. media) en modebedrijven. In de directe omgeving bevinden zich diverse hoogwaardige bedrijven waaronder HEMA, Denham en Loetje aan 't IJ.

LOCATIE
Amsterdam-Noord is hip and happening: het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell-toren, onder de naam A’DAM, is getransformeerd tot een icoon met internationale allure. Een multifunctioneel gebouw met een hotel, een draaiend restaurant het 360 graden view, kantoren en clubs. Op tachtig meter hoogte biedt de skybar met panoramadak een adembenemend uitzicht op de hele stad. Echt een publiekstrekker. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen. Noord krijgt hierdoor een nieuw elan en verandert van kleur.

BEREIKBAARHEID
Het object ligt op enkele minuten rijafstand vanaf A10. Via de Cornelis Douwesweg is de afslag S118 binnen enkele minuten bereikbaar. Op 1 km van de onderhavige locatie ligt de IJ-kantine. Vanaf de IJ-kantine gaat een pont (GVB) van- en naar het Centraal Station Amsterdam. Binnen het kwartier fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Circa 255 m² gelegen op de tweede verdieping.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Huur en BTW per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
€ 25,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW. De hoogte van de bankgarantie wordt bepaald door verhuurder, een en ander afhankelijk van de financiële gegoedheid van huurder.

CONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

AANVAARDING
in overleg.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
255 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

tt. Vasumweg 122

€ 135 /m²/jaar